Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ghici cine sunt? 8 ghicitori pentru copii ageri

Ghici cine sunt? 8 ghicitori pentru copii ageri
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Atunci când ești în căutarea unor idei distractive pe care să le pui în practică împreună cu prietenii, încercați câteva ghicitori de tipul “Ghici cine sunt?”.  Iată câteva idei:

 1. Te rog să ai răbdare cu mine, sunt nou venit pe lume. Plâng mult, te rog să îmi dai lapte. Toată lumea zâmbește la mine, dar mai bine m-ar lua în brațe. Cine sunt?
 2. De obicei sunt verde sau maron. Dacă plouă, sunt foarte fericit. Sunt casă pentru păsări și mulți copii se cățără pe mine, când le ies în cale. Cine sunt?
 3. Sunt frumoasă și mă gasești în multe culori. Am miros plăcut și poți să mă culegi dacă vrei. Voi trăi mult timp, dacă nu uiți să mă uzi. Cine sunt?
 4. Mă găsești în multe culori și mă fac tot mai mare când sunt plin. Am să plutesc departe dacă nu mă legi și fac un zgomot puternic atunci când mă sparge cineva. Cine sunt?
 5. Corpul meu este făcut din cărămidă sau din lemn și am multe ferestre și uși. Păstrează-mă curată pentru musafiri, iar eu îți voi ține de cald peste iarnă. Cine sunt?
 6. Vin cu pereche și va trebui să mă legi și să mă dezlegi. Nu ieși afară fără mine și scapă de mine înainte să intri în apă. Cine sunt?
 7. Mă folosești de fiecare dată când vrei să te odihnești. Sunt moale și confortabilă și îți protejez gâtul și capul. Poți să întrebi de mine când călătorești cu avionul și poți să mă folosești ca armă pentru o bătaie distractivă. Cine sunt?
 8. Sunt plin de note, dar nu pot deschide nicio ușă. Cine sunt?

  Răspunsuri

  1. Bebelușul
  2. Copacul
  3. Floarea
  4. Balonul
  5. Casa
  6. Pantoful
  7. Perna
  8. Pianul
Citește și:   Ghicitori diverse ( 6 )

Articole interesante

Lasa un comentariu