Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ghici ce sunt? 7 ghicitori pentru preșcolari

Ghici ce sunt? 7 ghicitori pentru preșcolari
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru a tine un grup de copii mici ocupați și interesați să descopere lumea din jur, ghicitorile sunt cea mai bună metodă. Iată câteva întrebări-ghicitoare din diverse domenii. Cei mici vor fi curioși să descopere răspunsul corect.

1.Sunt gingașă și pot avea multe culori. Am un parfum plăcut, poți să mă culegi dacă vrei. Voi trăi mult timp, însă nu uita să îmi dai apă. Ce sunt?

2.Mă găseșți în multe culori și devin tot mai mare când sunt plin. Pot să zbor dacă nu mă legi și s-ar putea să te sperii dacă mă sparg. Ce sunt?

3.Corpul meu este făcut de obicei din cărămidă sau din lemn și am multe ferestre și uși. Păstrează-mă curată pentru musafiri, iar eu îți voi oferi întotdeauna căldură și confort. Poți să mă vinzi atunci când familia ta se mărește. Ce sunt?

4.Nu sunt un prieten al hârtiei și ar trebui să mă ții departe de copiii mici. Poți să mă foloseșți pentru a confecționa diverse opere de artă sau pentru a-ti schimba formă tunsorii. Dar orice ai face, nu alerga niciodată cu mine în mână. Ce sunt?

Citește și:   Ştii să răspunzi la următoarele întrebări?

5.Am întotdeauna pereche și trebuie să mă legi și să mă dezlegi. Nu ieși afară fără mine și scapă de mine înainte să intri în apă. Ce sunt?

6.Am nasturi sau fermoare, buzunare și uneori curea. Îți țin de cald, dar nu ai nevoie de mine vara. Când nu mai ai treabă cu mine, te rog să mă așezi în dulap. Ce sunt?

7. Te foloseșți de mine atunci când te odihnești. Sunt moale și confortabilă și îți protejez gâtul și capul. Când vrei să te distrezi cu prietenii poți să mă folosești pentru o bătaie pe cinste. Ce sunt?

Răspunsuri

1. Floarea
2. Balonul
3. Casa
4. Foarfece
5. Pantofii
6. Haina
7. Perna

Articole interesante

Lasa un comentariu