Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce este în cutia misterioasă?

Ce este în cutia misterioasă?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Răspunsul la următoarea întrebate va fi uşor de găsit, dacă analizezi cu atenţie toate detaliile şi te concentrezi puţin.

Cara, Andi şi Mia erau toţi acasă la Mihai atunci când a fost livrată o cutie misterioasă. Fiecare dintre copii a început să ghicească ce ar putea fi în cutie, dar la final doar unul dintre ei a reuşit să dea răspunsul corect. Folosind ca indiciu răspunsurile copiilor, poţi să spui şi tu ce era în cutia misterioasă?

Cara a spus “Este o tabletă”. Andi a spus “Este pizza”. Mia a spus “ Cred că este un tablou sau o tabletă în cutia primită”. Mihai a spus: “Sigur este un tablou”.

Răspuns:

În cutie era pizza.

Aşadar, răspunsul dat de Mia nu ar fi putut fi cel corect, pentru că dacă era, atunci şi Mihai ar fi răspuns corect (şi el a spus tablou) şi nu a avut dreptate decât un singur copil.

Şi din moment ce Mia a dat răspunsul greşit, atunci şi Cara a greşit pentru că amândouă au spus că în cutie s-ar afla o tabletă. De aici rezultă că răspunsul dat de Andi a fost cel corect: în cutie se află pizza.

Citește și:   Ghicitoare: Câte cămile sunt?

Articole interesante

Lasa un comentariu