Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

4 ghicitori despre păsări

4 ghicitori despre păsări
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Lumea păsărilor este fascinantă şi plină de specii spectaculoase. Dacă eşti pasionat de păsări şi de vieţuitoarele care trăiesc alături de noi în natură, aceste ghicitori sunt pentru tine.

  1. Sunt o pasăre, dar degetele mele nu sunt aranjate la fel ca la alte păsări. Două degete sunt în faţă şi două în spate. Acest lucru mă ajută să mă cațăr uşor pe trunchiul copacilor. Ciocul meu puternic mă ajută să scotocesc după insecte în trunchiul copacilor.
  2. Sunt o pasăre de mare folos oamenilor şi am fost prima pasăre domesticită în urmă cu mulţi ani, în Asia. Am trei degete puternice în faţă şi unul în spate, ceva mai sus.
  3. Am picioarele şi gâtul lungi şi datorită acestui lucru sunt cea mai mare pasăre de pe pământ. Nu pot să zbor. Am aripile foarte mici, dar picioarele lungi mă ajută să fiu un bun alergător. Am doar două degete la fiecare picior.
  4. Sunt o pasăre cu pene foarte colorate. Am ciocul scurt, gros şi înconvoiat. Sunt o pasăre care trăieşte foarte mult, uneori pot ajunge şi la 60 de ani. Am o voce puternică şi unii dintre noi avem abilitatea de a imita ceea ce spun oamenii sau alte sunete.

    Răspunsuri

    1. Ciocănitoarea; 2. Rața; 3. Struțul; 4. Papagalul
Citește și:   Ghicitori pentru începutul de iarnă

Articole interesante

Lasa un comentariu