Vânătoare în piscină

0

Unul dintre jucători este desemnat primul aruncător şi acesta va avea la dispoziţie o minge de plastic sau din spumă, cu care va trebui să ochească un jucător.

Ceilalţi copii se aşază la una dintre marginile piscinei şi vor trebui să se bage cu capul sub apă şi să iasă, aşa încât să nu fie atinşi cu mingea aruncată spre ei. Cel care aruncă se aşază paralel, la o distanţă rezonabilă pentru a putea arunca mingea spre cei care au intrat în joc.

Regula principala a jocului este aceea că niciunul dintre jucători nu poate rămâne sub apă prea mult, pentru a se feri astfel de minge. Cei care sunt aliniaţi la marginea piscinei vor alterna mişcările în apă, în aşa fel încât să nu fie loviţi cu minge.

Aceștia vor ieşi la intervale neregulate de sub apă, tocmai pentru a-l face pe cel care aruncă să nu poată intui exact momentul în care “victima” iese de sub apă.

Dacă cel care aruncă nu ratează toate ţintele, atunci îşi recuperează mingea şi aruncă din nou. Dacă va atinge un jucător, atunci acesta îi ia locul şi va fi cel care aruncă mingea.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?