Trucuri de magie: Ghiceşte cartea de joc!

0

Recunoaşte! Trucurile cu cărţile de joc te fascinează, tocmai pentru că de multe ori te intrigă şi te fac să îţi pui întrebarea “Cum este posibil aşa ceva?”.

În spatele trucurile de magie stă multă imaginaţie şi la fel de multă îndemânare, nimic altceva. Oricine poate deveni un mic magician.

Dacă şi tu îţi doreşti să îi surprinzi pe prietenii tăi cu astfel de trucuri, atunci nu ai nimic de făcut decât să citeşti cu atenţie şi să reţii paşii care te vor ajuta să duci la bun sfârșit trucul magic.

Pentru următorul truc magic, ai nevoie de cărţi de joc şi un prieten dornic să fie parte din acest experiment haios.

Iată cum faci trucul de magie prin care îi demonstrezi prietenului tău că “ai puterea” să ghiceşti ce carte de joc a ales el la începutul jocului.

Cum procedezi:

  1. Arată-i prietenului tău trei cărţi de joc şi spune-i să aleagă una dintre ele pe care să o ţină minte.
  2. Pune cele trei cărţi în buzunar și memorează ordinea în care sunt.
  3. Scoate apoi două cărţi şi aşază-le pe masă cu faţa în jos în aşa fel încât niciunul dintre voi să nu le poată vedea.
  4. Cere-i acum prietenului tău să îţi spună ce carte a ales.
  5. După ce dezvlaluie ce carte a ales, bagă mâna în buzunar şi scoate chiar cartea cu pricina!

Cum este posibil acest lucru:

  1. Înainte să începi trucul de magie în faţa prietenului tău, trebuie să te pregăteşti puţin. Pune încă două cărţi de joc în buzunar de care doar tu ai să ştii.
  2. Atunci când îi arăţi cele trei cărţi de joc prietenului tău, ţine minte în ce ordine sunt atunci când le pui în buzunar. După ce prietenul tău îţi spune ce carte a ales dintre cele trei prezentate iniţial, vei băga mâna în buzunar şi vei găsi cartea pe care a ales-o pentru că tu ştii ordinea în care le-ai băgat în buzunar.


Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?