Simplu ca 1, 2, 3

1

Acesta este un joc de interior care se poate juca în 3. Pentru jocul Simplu ca 1, 2, 3 veţi mai avea nevoie de o eşarfă, o coală de hârtie şi un creion. Obiectivul acestui joc poate fi acela de a-ţi da seama cât de bine auzi şi cum îţi este afectat simţul auzului atunci când îţi acoperi o ureche.

Cum se joacă.

Dintre jucători va fi ales unul care este “ascultătorul”. “Ascultătorul” va sta în mijlocul camerei şi va fi legat la ochi.

Un alt jucător se deplasează într-o zonă  a camerei unde va bate din palme. Jucătorul legat la ochi încearcă să îşi dea seama de unde a auzit sunetul şi arată spre acea direcţie.

Dacă jucătorul indică zona greşită, va primi un “X” ce va fi trecut pe foaia de joc. Dacă va arăta spre direcţia corectă atunci pe foaie, în dreptul numelui său, va fi trecut “ok”.

Această acţiune se va repeta de zece ori, timp în care jucătorul care bate din palme se va deplasa în diverse locuri din cameră de fiecare dată.

După zece încercări, jocul poate deveni mai dificil. Jucătorul legat la ochi va trebui acum să îşi acopere o ureche cu mâna şi va încerca să își dea seama de unde vine sunetul. Şi această acţiune se va repeta tot de zece ori. Fiecare jucător va intra în rolul “ascultătorului” legat la ochi de fiecare dată.Un comentariu

Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?