Jocuri pentru petrecere inspirate din Harry Potter

0

Dacă organizați o petrecere inspirată din îndrăgitul film Harry Potter, iată câteva idei de jocuri și activități potrivite:

  • Jocul “Cine sunt?” este ideal pentru a sparge gheața și a da startul distracției. Atunci când copiii ajung, prindeți câte o foaie de hârtie pe spatele lor, pe care ați scris numele unui personaj din Harry Potter. Cei mici se vor mișca apoi prin încăpere punând întrebări despre personajul lor, la care vor primi doar răspunsuri de “da” și “nu”.
  • Vânătoarea de comori poate fi jucată folosind numele unor locuri din Harry Potter. Încăperile din casă se pot transforma în Hogwarts, Diagon Alley sau Hagrid’s hut. Scrieți indiciile astfel încât copiii să găsească câte o literă în fiecare loc, care poate fi folosită în final pentru a scrie un cuvânt specific din Harry Potter.
  • Prepararea Poțiunii Magice poate fi o altă activitate plăcută pentru copii. Mai întâi, lăsați micii invitați să amestece două căni cu glue alb cu 1 ½ cană apă. Apoi vor trebui să adauge colorant alimentar. Într-un vas separat, se amestecă două lingurițe de borax cu 2/3 cană de apă caldă și se amestecă. Apoi, cei mici vor amesteca mixtura de borax cu soluția de glue și vor observa ce se întâmplă. Această operațiune se face doar sub supravegherea adulților.
  • Un test cu întrebări din Harry Potter poate fi o altă activitate interesantă pentru cei mici, care îi va amuza teribil în timp ce își vor etala și cunoștințele despre acest faimos personaj.


Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?