3 activități distractive pentru zilele de Crăciun

0

Pentru zilele de Crăciun pe care le petreci acasă cu ai tăi, iată câteva activități la care vor lua parte cu plăcere toți membri familiei, de la mic la mare. Distracția este garantată!

Căciula lui Moș Crăciun

Pentru această activitate aveți nevoie de câteva căciuli de Moș Crăciun. În fiecare căciulă se ascund pe rând obiecte cât mai diferite: bomboane, creioane, jucării mici, conuri de brad, pixuri și orice alte obiecte aveți la îndeamână. Jucătorii vor trebui să ghicească ce este ascuns în fiecare căciulă, fără se se uite, doar pipăind căciula pe dinafară. Cine ghicește cele mai multe obiecte, câștigă! Jocul este ideal de jucat în familie.

Hrănește omul de zăpadă

Această este o activitate care îmbină măestria și creativitatea cu jocul. Pe o bucată de carton de aproximativ 1 metru înălțime, desenați un om de zăpadă, apoi colorați-l sau lipiți bucăți de hârtie așa încât să semene foarte bine cu un om de zăpadă real. Se vor decupa apoi două cercuri, unul în dreptul gurii, altul mai jos, în dreptul burții. Apoi, jucătorii se aliniază la start și încep să hrănească omul de zăpadă cu bulgări, confecționați din șosete, ghemeuri de lână sau alte obiecte care pot imita destul de bine bulgării reali.

Bulgăreală în casă

Distracția poate fi la cote maxime și în casă, chiar dacă va trebui să înlocuiți zăpada adevărată. Din hârtie sau alte materiale pe care le puteți folosi, și pe care le aveți prin casă, confecționați bulgări, făcând cocoloașe de mărimea acestora înfășurate în scoci. Astfel veți obține bulgării cu care puteți începe o bulgăreală de zile mari. Bulgăreala se poate face și pe echipe, bulgării având culori diferite de la o echipă la alta, ca să poată fi diferențiați ușor. Toată bătaia cu bulgări se poate desfășura în living!Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?