3 activități amuzante pe care le poți face acasă

0

Cine spune că zilele petrecute în casă sunt plictisitoare. Cu puțină imaginație, un strop de inspirație și multă poftă de distacție, puteți transforma statul în casă într-o distracție de zile mari. Iată trei activități care vă pot inspira în această perioada:

Spectacolul păpușilor

Această activitate are o istorie destul de îndelungată. Tot ce trebuie să facă părintele este să aleagă din sertarul cu șosete pe acelea care nu mai au pereche, de preferat de culoare albă. Copiii vor putea apoi desena fețe pe aceste șosete folosind markere, glue, ață și orice alte materiale sunt prin preajma. Pentru a crea povestea, copiii vor folosi fiecare păpușă pe care au făcut-o și vor interpreta o scenetă inspirată fie dintr-o amintire plăcută sau dintr-un moment mai puțin plăcut. Cu siguranță se va lăsa cu distracție.

Cât de rece este acolo?

Acest joc îi ajută pe copii să își imagineze cum este viața în alte zone ale lumii. Pentru început, copiii vor trebui să se gândească la cel mai rece loc din lume. Apoi, după ce fiecare spune câte un loc, veți verifica cu ajutorul internetului care dintre ei a indicat cel mai bine zona în care este cel mai frig, în acel moment. Apoi, puteți schimba tema competiției și cei mici vor trebui să spună unde cred ei că este cel mai cald.

Îmbracă-te cât mai repede

Acest joc va stârni hohote de râs și multă distracție. Scopul jocului este ca jucătorii să pună pe ei cât mai multe piese vestimetare care se asortează bine, într-un timp cât mai scurt. Pentru un copil, pregătiți lucrurile și puneți-le în fața sa: mănuși, pălărie, o curea. Apoi spuneți start! Cronometrați cât durează să se îmbrace și desemnați câștigătorul în funcție de timpul pe care îl scoate.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?