Glume cu și despre pisici

0

Pisicile sunt printre cele mai îndrăgite animale de companie. De la copii, la adulți, mulți le preferă drept companion. Jucăușe, amuzante sau enervante uneori, nici pisicile nu au scăpat să devină subiectul unor glume spumoase. Iată câteva glume cu și despre pisici:

Proprietarul a adus acasă un hamster într-o cușcă, iar acum pisica are televizor.

Dis-de-dimineaţă, la Poliţie sună telefonul: – Ajutor, trimiteţi de urgenţă maşina de intervenţii! Pisica a intrat în cameră. Ofiţerul de serviciu se enervează: – Ce-i cu gluma asta proastă? Cine-i la telefon? – Eu, răspunse papagalul.

Pentru pisică cea mai bună carne este peștele.

Probabilitatea de a găsi o pisică neagră într-o cameră întunecată crește dacă nu doriți să o călcați.

Unui şoricel îi plăcea să iasă din ascunzătoare, dar se temea teribil de pisică. A ieşit până la urmă. Ascultă cu atenţie şi percepe un zgomot uşor de labe pe parchetul din cameră. Apoi aude lătrături. – Uff, e doar câinele. Drumul e liber. Iese, dar chiar în clipă aceea pisica îl prinde între gheare şi îi spune: – Vezi ce bine este să ştii limbi străine?

Cel mai bun prieten este pisica. Nu va spune niciodată „De ce mănânci noaptea?”. Ea va mânca cu tine!

– De ce ai un cont de  Instagram atât de ciudat? -Ce este atât de ciudat? – Sunt aceleași fotografii: păsări, pește, hamster. – Pisica mea a făcut poze.

Ce e mic, negru, stă-n copac şi face „miau”? -Pisica. Ce e mic, negru, stă la baza copacului şi face „ham-ham”? -E tot pisica. A căzut din copac şi nu mai ştie ce vorbeşte.

Două pisici la casa de bilete de cinema: – Două bilete va rog! – Dar … dar, voi vorbiți? – Da, dar când suntem înăuntru vom face liniște!Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?