Cele mai frumoase mesaje şi gânduri de Paşte pe care poţi să le trimiţi celor dragi

0

Sărbătoarea Paştelui este una plină de lumină, linişte şi gânduri bune. Înainte de marea sărbătoare, trimite-le celor dragi o felicitare sau un mesaj cu gânduri frumoase. Te poţi inspira din cele care urmează:

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!

E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. Paşte fericit!

Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere. Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

Bogăţia sufletească este darul cel mai de preţ pe care îl aduce iepuraşul. Împarte celor dragi cadouri: bucurie, voie bună, linişte sufletească şi înţelegere.

A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului… să lăsăm o clipă totul şi să ne bucurăm de zilele de sărbătoare. Paşte Fericit!

Astăzi fii înţelegător, fii alături de cei dragi, fii cel care le iartă pe toate, fii în sentimentul Paştelui.

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Anul acesta iepuraşul o să vină la ţine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

Un iepuraş tare drăgălaş a ieşit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…şi Hristos a Înviat!Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?