Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Filme noi pentru copii 2022

Filme noi pentru copii 2022

Toamna se pot număra bobocii, așa cum spune un proverb vechi românesc dar, da, se pot număra și filmele care au apărut noi în acest an, care acum este aproape de final.
Iată deci câteva dintre filmele pentru copii care au apărut în acest an:

Filme de animație

 • Monstrul Mărilor (The Sea Beast) – O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-o aventură de poveste pe mările necunoscute
 • Gașca Animăluțelor DC (DC League of Super-Pets) – Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.
 • Minionii 2 (Minions: The Rise of Gru) – un Gru de 12 ani crește în suburbii. Este fan al unui grup de super-răi și pune la cale un plan pentru a deveni suficient de rău pentru a li se alătura.
 • Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială -Apollo 10½: A Space Age Childhood -Un bărbat își povestește cu nostalgie viața și face o relatare a unei călătorii imaginare pe lună din perspectiva unui copil de 10 ani din Houston în anul 1969.
 • Belle – film anime despre o fată care trăiește în suburbii dar pe rețelele de socializare este total diferită- o stea a muzicii cu mulți fani.
 • Aventurile Lui Buck Wild în Epoca De Gheață (The Ice Age Adventures of Buck Wild) – Nevăstuica neînfricată cu un singur ochi, Buck, face echipă cu frații oposum răutăcioși Crash și Eddie, care pornesc într-o nouă aventură în casa lui Buck: Lumea dinozaurilor.
 • Sonic Ariciul 2 (Sonic the Hedgehog 2) – Robotnik se întoarce, de data asta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea să construiască, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, noul lui partener, și împreună pornesc într-o aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite.
 • Chip și Dale Salvatorii (Chip ‘N Dale Rescue Rangers) -Chip și Dale trăiesc în Los Angeles, printre oameni și personaje animate, dar viețile lor s-au schimbat. Serialul lor TV de succes a fost anulat în urmă cu mulți ani, iar cei doi vechi prieteni s-au despărțit. Dar, când un fost membru al distribuției dispare în mod misterios, Chip și Dale trebuie să redevină detectivii Salvatori, pentru a-și recupera prietenul.
 • Animăluțe furioase: Legenda lui Hank (Paws of Fury: The Legend of Hank)- Hank, un câine adorabil cu capul plin de vise despre a deveni samurai, pornește în căutarea destinului său.
 • LEGO Războiul Stelelor Ediție Specială de Vară (LEGO Star Wars Summer Vacation) – Finn a organizat o vacanță surpriză pentru prietenii săi la bordul Navei Galactice Halcyon! Planul lui Finn ia o altă direcție când acesta se separă de grup. Singur pe Halcyon, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forței – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, care împărtășesc fiecare propria poveste surprinzătoare despre vacanțele lor eșuate.
 • Roșu Aprins (Turning Red) – Povestea unei adolescente de 13 ani care se transformă într-un panda roșu uriaș atunci cand are puternice emoții pozitive sau negative.
 • Hotel Transylvania: Transformania – Noi aventuri ale găștii lui Dracula. Când invenția misterioasă a lui Van Helsing o ia razna, Drachi și amicii săi sunt transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru! În noile lor trupuri nepotrivite, Drachi și Johnny trebuie să se alieze ca să găsească un leac.
 • O lume ciudată (Strange World) – povestea unei familii de exploratori și călători legendari care pleacă într-o nouă misiune importantă. Ceva totuși le perturbă reușită.
Citește și:   Ati reușit să strângeți bradul? - amuzant

Alte filme pentru copii și familie

 • Fiica Regelui (The King’s Daughter) – În căutarea nemuririi, regele Ludovic al XIV-lea ajunge să captureze și să fure forța vitală a unei sirene, dar lucrurile se complică atu8nci când fiica lui descoperă creatura.
 • Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore)- Profesorul Albus Dumbledore află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, și vrăjitoare într-o misiune periculoasă.
 • Pinocchio – Film de fantezie mizical, povestea cunoscută a lui Pinocchio
 • Hocus Pocus 2 – Film de Halloween- au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea Flacării Negre și a înviat surorile Sanderson, care au trăit în secolul al XVII-lea, iar acestea caută răzbunare. Acum, trei eleve de liceu trebuie să le oprească pe vrăjitoarele dezlănțuite și răuvoitoare din a face noi ravagii în Salem, înainte de zorii zilei de Ajun.
 • În căutarea Magiei (Disenchanted) –  Giselle se grăbește să-și salveze familia și țara natală a Regatului Andalasia înainte ca ceasul să bată miezul nopții.
Citește și:   Copiii nu știu să mintă...

Articole interesante

Lasa un comentariu