Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O poveste care îi învaţă pe copii bunele maniere: Copacul magic

O poveste care îi învaţă pe copii bunele maniere: Copacul magic
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru deprinderea celor mai importante reguli de politeţe poţi să îi citeşti copilului o poveste. Copacul magic este o scurtă istorioară cu un copil care a învăţat singur puterea pe care o au cuvintele te rog şi mulţumesc.

Într-o zi un băieţel se plimba prin parc. În mijlocul parcului a descoperit un copac ce avea pe el un semn, pe care scria: Sunt un copac magic! Spune cuvintele magice şi te vei convinge.

Imediat, băieţelul a început să spună tot felul de cuvinte magice: abracadabra, supercalifragilisticexpialidocious, tan-ta-ra şi altele, dar niciunul nu funcţiona.

Obosit, copilul s-a trântit pe jos, spunând: Te rog, dragă copacule! Deodată o uşă mare s-a deschis în trunchiul copacului.

Înăuntru era întuneric, însa cel mic a reușit să vadă un semn pe care scria: Continuă magia! Băieţelul, bucuros, exclamă: Îţi mulţumesc, copac drag!

Imediat, întunericul s-a transformat într-o lumina puternică ce dezvăluia drumul către un teanc mare de jucării şi ciocolată.

Băieţelul şi-a chemat toţi prietenii la copacul magic şi au organizat o petrecere de zile mari. De aceea, oamenii spun de fiecare dată că te rog şi mulţumesc sunt cuvinte magice.

Citește și:   Bunele maniere în mijloacele de transport în comun

Articole interesante

Lasa un comentariu