Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ghid de bune maniere: cum porți corect masca

Ghid de bune maniere: cum porți corect masca
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Modul în care socializăm unii cu ceilalți s-a schimbat odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. Interacțiunea între oameni nu mai poate fi posibilă decât dacă aceștia poartă masca pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur și pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Purtarea măștii vine însă însoțită și de câteva reguli de “etichetă” pe care este recomandat să le știm și să respectăm atunci când interacționăm cu cei din jur.

  • Purtarea măștii este un gest simplu pe care merită să îl faci pentru sănătatea ta și a celor din jur chiar și atunci când păstrezi distanța socială.
  • Poartă masca corect, nu doar pentru a evita anumite neplăceri, cum ar fi o amendă sau avertismentele celor din jur. Masca se poartă astfel încât să acopere nasul și gura.
  • Poartă mască de unică folosință sau mască refolosibilă, dar care a fost dezinfectată corespunzător după fiecare purtare.
  • Nu împrumuta de la alte persoane masca de față purtată și nici tu la rândul tău nu oferi o masca pe care ai purtat-o altcuiva pentru a o purta.
  • Masca se poartă în orice spațiu public sau acolo unde sunt mai multe persoane, nu doar în cazul în care ai anumite simptome sau doar dacă presupui că există riscul să intri în contact cu persoane infectate.
  • După ce ai folosit o mască de față arunc-o la coșul de gunoi, nu o lasă în alte locuri.
  • Gestul de a purta masca în această perioada este în sine o dovadă de bune maniere.
Citește și:   Bunele maniere atunci când practici un sport

Articole interesante

Lasa un comentariu