Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Copiii și bunele maniere în călătorie

Copiii și bunele maniere în călătorie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanță este în toi, la fel și vara și cei mai mulți se pregătesc să plece într-o călătorie. Pentru un sejur cât mai relaxat împreună cu cel mic, iată câteva reguli care vă vor ajuta să vă întoarceți doar cu amintiri frumoase.

  • Înainte de plecarea în călătorie este foarte importantă odihna corespunzătoare. Atunci când sunt obosiți, copiii uită toate regulile.
  • Dacă în vacanță plecați cu avionul, țineți cont și ajungeți la aeroport mai devreme, pentru ca micuții să aibă timp să mănânce și să se relaxeze. Copiii stresați și flămânzi nu se comportă foarte bine mai ales când e vorba de un zbor cu avionul.
  • Mai puține dulciuri înainte de plecare, pentru că un nivel ridicat de zahăr îi va provoca copilului o stare de agitație greu de controlat.
  • Îmbrăcămintea trebuie să fie frumoasă, dar și confortabilă. În general, vestimentația îi inspiră pe copii și dacă sunt îmbrăcăți așa cum le place, atunci și comportamentul lor va fi unul bun.
  • Înainte de a pleca de acasă pentru câteva zile de vacanță, copiii trebuie să știe că acolo unde vor ajunge, dar și pe traseul până la destinație, trebuie să privească în ochi persoanele cu care întră în contact, să fie prietenoși și să zâmbească.
  • Respectați condițiile și regulile valabile în mijloacele de transport cu care călătoriți. Dacă deplasarea în vacanță se produce cu altceva decât mașina familiei, copiii trebuie să știe de la bun început care sunt regulie, care este locul pe care va sta și cum trebuie să se comporte pe tot parcursul călătoriei.
  • Odată ajunși la locul de cazare, copiii trebuie să știe deja că nu au voie să vorbească foarte tare cât să îi deranjeze pe ceilalți, nu pot alerga pe holurile hotelului și nici să se joace utilizând liftul sau alte spații comnune din locul în care vă aflați.
  • Dacă este un loc de joacă destinat copiilor, încurajează-l și pe al tău să se împrietenească cu ceilalți copii și să se joace împreună, respectând regulile pe care le știe deja de la alte locuri de joacă în care merge frecvent.
  • Atunci când călătorește într-o țară străină care are reguli sau tradiții deosebite față de cele cu care cel mic este obișnuit, pregătește-l înainte de plecare și spune-i ce are sau nu are voie să facă și care sunt lucrurile mai puțin obișnuite pe care s-au putea să le găsiți odată ajunși în destinația voastră de vacanță.
Citește și:   Testează-ți bunele maniere la masă!

Articole interesante

Lasa un comentariu