Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Bunele maniere pe plajă sau la piscină

Bunele maniere pe plajă sau la piscină
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Sezonul cald înseamnă, printre altele, şi ore lungi petrecute la mare sau la piscină. Există o etichetă şi atunci când mergi în astfel de locuri, pe care este recomandat să o respecţi. Altfel, distracţia ta, ar putea însemna o zi distrusă la piscină sau la plajă, pentru cei din jurul tău.

  • Nu deranja personalul sau salvamarii, dacă nu ai motive temeinice. Salvamarii trebuie să fie atenţi mereu la ce se întâmplă în apă, în niciun caz nu trebuie să existe în jur persoane care să le distragă atenţia.
  • Nu da muzica tare, nu face gălăgie. Păstrează un ton calm, chiar dacă eşti acolo că să te distrezi. Vocea ta nu trebuie să se audă până în celălalt capăt al piscinei.
  • Îţi place să te bălăceşti sau să te arunci de sus împroșcând apă în jur, dar trebuie să ţii cont că nu eşti singur în pisicină. Cei mai mulţi dintre cei din jur vor fi probabil deranjaţi că îi stropeşti în timp ce sari în apa.
  • Nu face mişcări bruşte sau “glume” în apă, la adresa celor cu care te distrezi la piscină. Asigură-te că respectivii ştiu să înoate bine înainte să îi surprinzi cu vreun gest în mijlocul piscinei.
  • Nu îţi forţa prietenii să între în apă, dacă ei nu îşi doresc acest lucru.
  • Foloseşte toaleta de fiecare dată când ai nevoie.
  • Când ieşi din apă, mergi la locul în care ţi-ai lăsat bagajele şi şterge-te cu prosopul, ori aşteaptă să te usuci. În niciun caz nu îţi scutura părul ud, nu da din mâini şi din picioare şi nu îţi stoarce hainele acolo, pentru că este posibil să îi stropeşti pe cei de alături. Iar acest lucru deranjează.
  • Jucariile, saltelele si restul accesoriilor din piscină sunt pentru toată lumea, așadar nu le acapara.
  • De fiecare dată când pleci de pe plajă sau de la piscină, adună gunoiul pe care l-ai făcut şi du-l la coş.
Citește și:   20 de reguli de bune maniere esențiale până la 10 ani

Articole interesante

Lasa un comentariu