Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Bunele maniere când eşti gazda petrecerii

Bunele maniere când eşti gazda petrecerii
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

La fiecare aniversare îţi doreşti să ai alături pe cei mai buni prieteni, colegi, să primeşti daruri şi să te simţi bine pentru câteva ore alături de ei.

Pentru ca petrecerea să fie reuşită de fiecare dată, iată câteva reguli…de etichetă, le-am putea spune, pentru a te bucura din plin de ziua ta.

Atenţie la lista de invitaţi. Chiar dacă îţi este greu să te decizi, nu invita mai mulţi copii decât e cazul. Fă o selecţie riguroasă şi cheamă-i pe cei apropiaţi. Ţine cont atunci când faci lista de invitaţi, pe cât posibil, şi copiii să se cunoască între ei sau cel puţin să nu existe conflicte mai vechi între unii posibili invitaţi.

Asigura-te că meniul, de la gustări şi până la desert, este pe placul tuturor. Înainte de a pune la punct acest detaliu, interesează-te dacă cei care vor veni la petrecere nu au un regim special sau alergii alimentare. Dacă există şi astfel de cazuri, asigură-te că aceştia vor avea porţii separate cu ceea ce au voie să mănânce.

Cadourile pot deveni motiv de ceartă sau de ranchiună între prieteni. Dacă nu îţi place un cadou pe care l-ai primit de ziua ta, nu te manifesta de faţă cu invitaţii şi nici nu lua acest lucru personal. Chiar dacă ţi-ai fi dorit să primeşti altceva de ziua ta, nu avea pretenţia ca invitaţii tăi să îţi aducă exact darurile la care visai. Gestul contează…şi nimic mai mult! Dacă îţi doreşti ceva anume, caută alte variante pentru a ţi-l cumpăra. De asemenea, nu este cauzul că înainte de ziua ta să le trimiţi invitaţilor lista cu ceea ce îţi doreşti sau să faci aluzii legate de cadourile pe care le vrei.

Citește și:   Bunele maniere la teatru

La petrecere ai grijă că toată lumea să se simtă bine. Muzica, distracţia, activităţile sau jocurile pe care le ai în program trebuie să fie pe gustul tuturor şi cei care au venit să te aniverseze trebuie să se simtă bine.

Nu te izola doar alături de câţiva dintre invitaţi şi încearcă pe cât posibil să fii sufletul petrecerii, pentru că acest lucru înseamnă să fii o gazdă bună.

Articole interesante

Lasa un comentariu