Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Citate motivaționale rostite de mari campioni sportivi

Citate motivaționale rostite de mari campioni sportivi
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Unii dintre cei mai mari sportivi ai lumii au rostit, de-a lungul timpului, vorbe care s-au transformat în citate și  în adevărate lecţii ce pot fi aplicate, de noi toţi, în viaţă. Când ai nevoie de curaj şi motivaţie în plus pentru a reuşi, reciteşte ceea ce au spus marii campioni ai lumii despre felul în care s-au dedicat sportului.

“Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare. “ (Muhamed Ali)

“Dacă încerci să reuşeşti, vor fi blocaje. Eu am avut parte de ele; toată lumea a avut parte de ele. Dar obstacolele nu trebuie să te oprească. Dacă alergi spre un perete, nu te întoarce şi nu renunţa. Gândeşte-te cum să treci peste el, să treci prin el, sau să-l ocoleşti.” (Michael Jordan)

“Niciodată nu m-am gândit la consecinţele ratării unei aruncări mari … când te gândeşti la consecinţe, te gândeşti întotdeauna la un rezultat negativ.”( Michael Jordan)

“M-am bucurat de postura în care am fost că jucător de tenis. Am fost blamat când am pierdut. Am fost blamat când am câştigat. Şi-mi place cu adevărat asta, întrucât am jucat şi fotbal şi nu suport ca toată vina să fie aruncată în cârca portarului. “(Roger Federer)

Citește și:   Citate despre Crăciun din filme celebre

“Nu fug de o provocare pentru că îmi este frică. În schimb, fug spre ea, deoarece singura modalitate de a scapa de frică este să o calc în picioare.“( Nadia Comăneci)

“Când câştigi o cursă, următoarea cursă devine un semn de întrebare. Eşti încă cel mai bun sau nu? Asta e ceea ce este amuzant. Dar asta e şi ceea ce este interesant. Şi asta e ceea ce este o provocare. Trebuie să-ţi îmbunătăţeşti stilul şi să dovedeşti de fiecare dată că eşti cel mai bun. “(Michael Schumacher)

Articole interesante

Lasa un comentariu