Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Citate despre vară care îți vor face ziua mai senină

Citate despre vară care îți vor face ziua mai senină
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vara este cel mai iubit anotimp. Anotimpul vacanțelor fără griji, a aventurii și perioada din an în care ne bucurăm de soare și căldură. Cei care iubesc vara, o vor găsi descrisă în cele mai superbe cuvinte de către autori celebri în următoarele citate.

„Se apropia vara. Jem şi cu mine o aşteptam cu nerăbdare. Era anotimpul nostru preferat: vara însemna să dormim în paturi de campanie pe veranda din dos, ori să încercăm să dormim în „casa din copaci”; vara însemna o mulţime de bunătăţi şi o mie de culori într-un peisaj potopit de soare; dar, mai presus de orice, vara însemna Dill.”(Harper Lee, „Să ucizi o pasăre cântătoare”)

„Mă întreb cum ar fi să trăieșți într-o lume în care e mereu iunie”. (L. M. Montgomery, Anne of the Island)

„Tot ce e bun, tot ce e magic se întâmplă între lunile iunie și august” (Jenny Han, The Summer I Turned Pretty)

„Vara se face simțită în aceeași măsură prin muște și țânțari, ca și prin trandafiri și nopți înstelate.” (Marcel Proust)

„Domeniul din jurul castelului strălucea în lumina soarelui, de parcă ar fi fost proaspăt pictat; cerul senin îşi zâmbea lui însuşi în lacul de un luciu lin; peluzele verzi de satin făceau din când în când valuri din cauza unei adieri. Sosise luna iunie.”( J.K.Rowling, „Harry Potter și Ordinul  Phoenix”).

Citește și:   Citate care te încurajează să nu renunți

După-amiază de vară, după-amiază de vară; pentru mine acestea au fost întotdeauna cuvintele mele preferate. – Henry James

„În principiu, nu cred că există ceva mai minunat ca o după-amiază de vară calmă, fără vânt, când nu se clatină nici o frunză, iar lumina se filtrează prin crengi. Stai culcat în iarbă, ascultând zumzetul insectelor care ciuruie liniștea, priveșți bucățile de cer ce se văd prin frunzișul unui copac, simți în nări mirosuri amețitoare, ești fericit și nu știi pentru ce. Nu-ți mai trebuie nimic în afară de ce ești.” (Octavian Paler)

„Unul dintre beneficiile verii era ca în fiecare zi aveam mai multă lumină pentru a citi”. (Jeannette Walls, „Castelul de sticlă”).

Articole interesante

Lasa un comentariu