Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

10 citate motivaționale de la Stephen Hawking

10 citate motivaționale de la Stephen Hawking
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Stephen Hawking a fost cel mai celebru om de ştiinţă britanic al vremurilor actuale și a fost considerat un geniu care şi-a dedicat viaţa descoperirii secretelor Universului.

Hawking a fost un fizician englez, teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, profesor la catedră de matematică de la Universitatea Cambridge.

În urma sa rămân o serie de lucrări științifice, teorii, cărți, dar și câteva citate pe care le găseșți mai jos și care te pot ajuta de fiecare dată să îți găsești forța de face tot ce ți-ai propus indiferent de obstacole.

„Acolo unde este viață – este și speranță”.

„Am observat că până și cei care spun că totul este predestinat și că nu putem schimba nimic, se uită în stânga și în dreapta înainte să treacă strada”.

„Data viitoare când cineva îţi reproşează că ai comis o greşeală, spune-i că s-ar putea să fie un lucru bun. Fără imperfecţiune, noi doi nu am exista”.

„Cea mai bună dovadă a imposibilităţii călătoriilor în timp este că n-am fost încă invadaţi de hoarde de turişti veniţi din viitor”.

Citește și:   Citate rostite de cei mai cunoscuţi autori români

„Nu cred că rasa umană va supraviețui în următorii o mie de ani, dacă nu ne vom răspândi în spațiu”.

„Principalul dușman al cunoașterii nu este ignoranță, ci iluzia cunoașterii”.

„Toată viața mea am tot încercat să aflu răspunsuri la principalele probleme cu care ne confruntăm și să găsesc un răspuns științific la ele. Poate din acest motiv, am vândut mai multe cărți despre fizică decât Madonna despre sex”.

„Eu consider că viruşii de calculator ar trebui să fie consideraţi viaţă. Cred că spune ceva despre natura umană faptul că singura formă de viaţă pe care am creat-o până acum este pur distructivă. Am creat viaţă după înfăţişarea noastră”.

„Navigarea pe Internet este o idee la fel de stupidă ca schimbarea constantă a posturilor TV”.

„Oamenii tăcuți au cele mai zgomotoase minți”.

Articole interesante

Lasa un comentariu