Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Trei romane clasice pentru adolescenţi

Trei romane clasice pentru adolescenţi
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Romanele clasice sunt cele care au trecut testul timpului şi ar trebui să fie lecturii obigatorii pentru fiecare adolescent, deoarece oferă lecţii de viaţă importante şi deschid orizonturi noi. Iată trei recomandări de romane clasice:

Mândrie şi Prejudecată

“Este un adevăr universal recunoscut că un burlac, posesor al unei averi frumoase, are nevoie de o nevastă”, aşa începe celebrul roman scris de Jane Austen. Romanul despre manierele şi moravurile începurilor secolului 19 din Anglia îi are în centru pe trufaşa Elizabeth Bennet şi pe impetuosul domn Darcy care din adversari ajung să transforme totul într-o frumoasă poveste de dragoste.

De veghe în lanul de secară

“De veghe în lanul de secară” este romanul lui J.D. Salinger care spune povestea lui Holden Caulfield, un băiat de 16 ani, care face efortul să scape de ipocrizia vieţii pe care ajunge să o găsească la internatul şcolii şi caută refugiul în New York.

Ştiu de ce cânta o pasăre în colivie

“Ştiu de ce cânta o pasăre în colivie” de Maya Angelou este despre dorul copiilor singuri, dar şi despre cuvintele care pot face minuni şi pot transforma lumea într-un loc mai frumos.

Citește și:   Excursie la munte: idei de activități antrenante și distractive

Trimişi de mama lor să traiească împreună cu bunica lor, Maya şi fratele său îndură durerea abandonului şi prejudecăţile oamenilor micului oraş din Sud.

Articole interesante

Lasa un comentariu