Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Tabere gratuite pentru elevi, pe litoralul românesc și în Grecia

Tabere gratuite pentru elevi, pe litoralul românesc și în Grecia
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

16.000 de elevi vor participa în această vară la taberele gratuite, atât pe litoralul românesc, cât şi în Grecia. Acestea sunt dedicate elevilor care s-au remarcat prin activităţi şcolare şi extraşcolare.

Elevii şi cei peste două mii de profesori care s-au implicat în activităţi şcolare şi extrașcolare se vor putea bucura de câteva zile de vacanţă la Comorova, Neptun, Costineşti, Vama Veche şi Paralia Katerini din Grecia.

Taberele sunt gratuite şi durează o săptămână. Programul îşi doreşte să încurajeze elevii să se implice în activităţile de la şcoală, pe tot parcursul anului şcolar, urmând să fie astfel recompensaţi.

„16 mii de elevi bucureşteni vor pleca, vara aceasta, la mare. Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, îi trimite pe litoralul românesc şi grecesc pe toţi cei care s-au implicat în activităţi şcolare şi extraşcolare, pe parcursul anului 2016-2017. Elevi din clase primare, gimnaziale, liceeni, dar şi peste 2000 de profesori, se vor bucura de o săptămână gratuită în staţiunile de la malul mării, Comorova, Neptun, Costineşti, Vama Veche, dar şi în staţiunea Paralia Katerini, din Grecia”.

Anul acesta, vor participa peste 2.000 de elevi, peste 2.000 de liceeni înscrişi în programul „Fii şi tu voluntar PROEDUS”şi alte câteva mii de olimpici şi şefi de promoţie de gimnaziu şi liceu.

Citește și:   Cum învață copiii tabla împărţirii în funcţie de vârstă

În programul taberei sunt trecute diverse activităţi, printre care şi workshop-uri de consiliere şi orientare în carieră, competiţii, cantonamente şi activităţi sportive, dar şi evenimente multimedia, cultural artistice şi recreative.

Nici studenţii nu sunt uitaţi. Pentru ei se organizează Şcoli de Vară tematice în perioada 19 iunie- 21 iulie 2017 în staţiunile Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Olimp, Costineşti şi Constanţa.

Articole interesante

Lasa un comentariu