Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei de jocuri cu înghețată

Idei de jocuri cu înghețată
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Temperaturile extrem de ridicate din perioada verii nu ar trebui să fie un motiv pentru a renunţa la joaca şi distracţia din vacanţă. Îngheţată poate fi un desert delicios, dar poate avea şi rolul principal în câteva jocuri amuzante …şi răcoritoare pe caniculă.

Pentru cei care nu s-au gândit până acum cum pot include îngheţata în jocuri şi activităţile din timpul liber, iată câteva idei numai bune de pus în practică pe caniculă. Distracția va fi cu atât mai mare, cu cât vor fi mai mulți copii implicați în aceste jocuri minunate cu înghețată.

Vânătoare de îngheţată

La fel ca şi la „Vânătoarea de comori” şi la vânătoarea de îngheţată copiii trebuie să caute indiciile care li se vor da la început. Părinţii ascund toate „accesoriile” pentru îngheţată: boluri, linguriţe, topping-uri, ornamente etc. într-un spaţiu delimitat pe care îl vor şti dinainte toţi copiii. Apoi, micuţii vor primi o listă cu toate lucrurile care sunt ascunse şi vor porni în căutarea lor. Când vor găsi indiciile ascunse îşi vor asambla îngheţată. În acest timp cutia cu îngheţată trebuie să stea la congelator.

Citește și:   Gelaterie

Degustare pe nevăzute

Aceasta este o altă activitate care îi va amuza teribil pe cei mici. Copiii care intră în joc vor fi legaţi la ochi şi li se va da să încerce îngheţată cu diverse arome. Pentru ca provocarea să fie mai mare, se pot face chiar combinaţii de arome. Copiii vor trebui să ghicească ce arome are îngheţată pe care o testează. De asemenea, micuţii pot ghici şi toppingurile, siropurile, sau bucăţile de fursecuri care sunt adăugate peste îngheţată.

Cireaşa din lingura de îngheţată

La fel ca în cursele în care aleargă cu un ou într-o lingură încercând să nu îl scape, la fel va trebui să facă şi de această dată. Copiii se întrec într-o cursă în care alearga cu o lingură specială pentru îngheţată cu o cireaşa în ea, încercând să nu o scape. Dacă unul dintre cei care se înscriu în cursă scapă cireaşa pe joc, se întoarce la linia de start şi o ia de la capăt.

Concurs de mâncat îngheţata

Acest concurs este fără îndoială pe gustul copiilor. Aceştia vor trebui să mănânce îngheţata în timp ce stau cu mâinile la spate. Bolurile de îngheţată, cu frişcă şi topping din belșug se aşază în faţă fiecărui copil, iar aceștia trebuie să termine îngheţata fără să se ajute deloc de mâini. Câştigă cel care termină primul de mâncat îngheţata.

Citește și:   Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul scolar 2015-2016

Cursa cu îngheţată

Această activitate necesită viteză şi dezvoltă abilităţile celor mici de a se coordona şi de a acţiona rapid. Pentru concursul acesta e nevoie de două măsuţe sau ceva asemănător. Pe fiecare măsuţă se aşază ingredientele necesare pentru asamblarea unei îngheţate. Copiii se împart în două echipe şi se vor întrece pentru a face o îngheţată. Copiii vor alerga pentru a aduce ingredientele, unul câte unul, la echipa lor. Când toate ingredientele sunt adunate, echipele pot începe să facă îngheţata. Echipa care reuşeşte să facă îngheţata din toate ingredientele pe care le are la dispoziţie, câştigă cursa.

Articole interesante

Lasa un comentariu