Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Filme cu animale pe care copiii le adoră

Filme cu animale pe care copiii le adoră
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Filmele îi pot face pe copii să pătrundă în lumea animalelor şi să le îndrăgească, ba chiar să îi facă să şi le dorească că parteneri de joacă şi prieteni devotaţi.

Copiii pot învăţa foarte mult despre lumea animalelor, dar şi despre această legătură incredibilă dintre oameni şi necuvântătoare. Micuții pot avea parte de lecţii despre ce înseamnă prietenia adevărată, încrederea, curajul, dragostea, onestitatea.

Sunt câteva filme clasice cu şi despre viaţa animalelor care au făcut istorie şi pe care orice copil trebuie să le vadă.

Babe

Filmul este despre viaţa unui purceluş pe nume Babe, care crede că este câine ciobănesc. Babe reuşeşte să le dea o lecţie foarte importantă celor mici care vor vedea filmul şi anume cum să reuşeşti să îţi păstrezi individualitatea chiar și atunci când eşti forţat să renunţi la ea. Copiii vor fi încântaţi să vadă animalele vorbind şi exprimându-şi părerile prietenos. La fel de amuzat va fi pentru cei mici să îl vadă pe Babe cum are grijă de o turmă de oi.

Free Willy

Filmul spune povestea unui băieţel de 12 ani, orfan, care se împrieteneşte cu o orcă pe nume Willy. Totul începe când copilul este prins desenând graffiti pe acvariul din parcul de aventuri în care stătea Willy. Copilul ajunge să găsească în orcă un prieten adevărat pentru că împărţeau aceeaşi suferinţă: captivitatea – copilul la orfelinat, iar orca în acvariu. Mesajul filmului este despre importanța libertăţii de care trebuie cu toţii să ne bucurăm şi despre familie.

Citește și:   Roata emoţiilor

Stuart Little

Filmul este despre şoarecele Stuart care ajunge să fie adoptat de o familie de oameni pe nume Little şi devine al doilea fiu al lor. Simpaticul Stuart trece printr-o mulţime de aventuri și situații imposibile în timp ce încearcă să se adapteze la viaţa alături de o familie normală.

Cats and Dogs

Filmul se învârte în jurul unui război secret dintre câini şi pisici. Povestea are în centru planul unei pisici persane de a pune stăpânire pe lume, însă un beagle îi stă în cale şi îi strică planurile. Copiilor le va plăcea acţiunea acestui film mai ales că vor avea ocazia să vadă o mulţime de animale drăguţe.

101 Dalmaţieni

101 Dalmaţieni este unul dintre cele mai îndrăgite filme de către copiii din întreaga lume. Acţiunea şi personajele îi vor ţine pe cei mici cu sufletul la gură până la finalul filmului, dar povestea va stârni şi hohote de ras. Cruella de Vil, o mare amatoare a hainelor de blană îi vede pe micuţii dalmaţieni şi decide să-i răpească pentru a pune mâna pe blana lor. Cruella angajează doi hoţi care fac tot posibilul să îi fure pe căţei, însă aceștia se lovesc de o mulţime de obstacole în încercarea lor de a răpi dalmațienii.

Citește și:   Filme noi pentru copii 2022

Beethoven

Beethoven spune povestea unui câine din rasa St. Bernard care ajunge să câştige dragostea stăpânului său. Filmul are şi momente mai triste, însă şi multe ocazii care vor aduce zâmbetul pe buze celor care îl urmăresc. După ce vor vedea acest film, cei mai mulţi copii îşi vor dori cu siguranță un St. Bernard.

Articole interesante

Lasa un comentariu