Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Filme care îţi vor face întoarcerea la şcoală mai uşoară

Filme care îţi vor face întoarcerea la şcoală mai uşoară
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Fiecare copil trebuie să aibă o vacanţă plină de la începutul ei şi până la sfârşit. Dacă până acum ai avut ocazia să mergi fie în tabără, ori la mare sau la munte cu părinţii, dacă te-ai distrat cu prietenii şi ai făcut tot ceea ce ţi-ai propus, poţi ca pe finalul vacanţei să savurezi câteva filme care îţi vor face întoarcerea la şcoală mai uşoară şi pe alocuri te vor face să îţi doreşti să îţi înceapă cât mai repede şcoală.

Harry Potter şi Piatra Filosofală

Filmul te invită într-o călătorie în anul 2001 când Harry Potter şi toată echipa sa s-au întâlnit pentru prima dată pe la şcoala de magie din Hogwarts. Bineînţeles, toate filmele din seria Harry Potter pot intră pe lista de filme pe care poţi să le vezi înainte de a începe şcoală, însă acesta a fost primul dintre ele.

Lecţia pe care ţi-o oferă despre întoarcerea la şcoală: chiar dacă viitorul an şcolar va fi unul greu, cel puţin nu va fi nimeni în jur care să îţi facă zile negre. Ține cont însă că nu eşti un vrăjitor şi nu mergi la o şcoală de magie.

Citește și:   Care sunt regulile în noul an școlar: masca este obligatorie, limitarea contactului dintre elevi

Şcoala de Rock

Acest film este exact despre începerea anului şcolar. „Şcoala de Rock” nu este doar un film potrivit pe care să îl vezi înainte să înceapă şcoală, este un film bun pe care n-ar trebui să îl ratezi, indiferent că începi sau nu şcoala peste câteva săptămâni.

Lecţia pe care ţi-o oferă despre întoarcerea la şcoală: dă-le până şi celor mai excentrici profesori pe care îi ai o şansă. Nu se ştie care dintre el îşi poate pune semnificativ amprenta asupra vieţii tale.

Fete rele

Începerea anului şcolar poate fi pentru mulţi un coşmar, iar filmul „Fete Rete” va arăta de ce. Filmul va evidenţia toate acele lucruri pe care elevii le numesc „oribile” atunci când sunt la şcoală.

Lecţia pe care ţi-o oferă despre întoarcerea la şcoală: nu este important să fii la fel ca ceilalți, ci este important să fii tu însuţi şi să fii sincer cu cei din jur.

Amintiţi-vă de Titans

Acest film te va face să fii nerăbdător să înceapă şcoala şi să te uiţi la fotbal sau să joci fotbal. “Amintiţi-vă de Titans” este un film emoţionant, amuzant şi care te va inspira.

Citește și:   Îţi uiţi des temele acasă? Trucuri ca să nu se mai întâmple!

Lecţia pe care ţi-o oferă despre întoarcerea la şcoală: Trebuie să îi acceptăm pe oameni aşa cum sunt şi să îi tratăm pe toţi cu respect şi bunătate.

Articole interesante

Lasa un comentariu