Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Excursie la munte: idei de activități antrenante și distractive

Excursie la munte: idei de activități antrenante și distractive
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

De regulă, nicio vacanță de vară nu trece fără cel puțin o excursie la munte împreună cu familia. Dacă urmează să plecați cu toții pentru câteva zile la munte, atât pentru relaxare, dar și pentru mișcare și distracție în aer liber, iată câteva idei de activități care vor fi pe placul tuturor.

Sesiune foto. Colecționați cât mai multe amintiri făcând cât mai multe poze din excursia cu familia. Imortalizați peisajele superbe de la munte, locuri inedite, obiectivele turisitice pe care le vizitați.

Drumeții și cățărări. Dragostea pentru natură se descoperă de la vârste mici. Experimentați cât mai multe și descoperiți lucruri noi în fiecare zi, în mijlocul naturii, bucurându-va de aer curat și de munte.

Colecționați suveniruri. Din excursia pe care o faceți vara la munte, puteți reveni acasă cu multe suveniruri frumoase, însă nu cumpărate, ci adunate de întreaga familie din locurile prin care umblați în aceast periplu. Plante deosebite, bucăți de rocă sau pietre de râu, orice vă amintește de munte se poate transforma într-un veritabil suvenir pe care îl puteți chiar oferi celor dragi.

Citește și:   Jocuri pe muzică: Broscuţele şi Scaunele muzicale

Trasee de munte. Fiecare copil poate fi un mic explorator. Printre primele lucruri pe care le poate învăța orice copil atunci când face o excursie la munte este să își aleagă un traseu și să urmărească marcajele până ajunge la destinație. Încercați măcar o astfel de experiență cu întreaga familie în această vară.

Jocurile cu mingea. Mingea nu trebuie să vă ipsească din bagaj nici atunci când mergeți în excursie la munte. Cu siguranță sunt multe momente și locuri în care va veți da seama că tot ce vă trebuie pentru o distracție pe cinste este doar o simplă minge.

O zi într-un parc de aventuri. În multe zone de munte din țară noastră există parcuri de aventură amenajate astfel încât să ofere experiențe de neuitat pentru vizitatorii de toate vârstele.

Articole interesante

Lasa un comentariu