Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum să faci baloane de săpun gigant

Cum să faci baloane de săpun gigant
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Baloanele de săpun sunt o încântare atât pentru copii cât şi pentru părinţi, în primul rând pentru că fac parte din copilărie, indiferent de generaţie, şi în al dolilea rând pentru că sunt de-a dreptul fascinante.

Distracţia ar putea fi pe cinste pentru întreaga familie, dacă începeţi şi preparaţi acasă soluţia pentru baloane imense de săpun.

De-a lungul timpului au fost inventate tot felul de soluţii pentru baloanele de săpun: cu detergent de vase sau de rufe, şampon, săpun sau săpun lichid, alţii au adăugat şi gel de duș, doar pentru a obţine combinaţia ideală din care să iasă baloane gigant de săpun, frumoase şi rezistente, însă niciuna dintre reţete nu a funcţionat în totalitate.

În cele din urmă secretul baloanelor de săpun mari şi rezistente a fost dezvăluit. Se pare că reţeta aceasta de soluţie pentru baloane de săpun gigant provine chiar de la vânzătorii din marile parcuri de distracţie, unde putem vedea deseori aceste baloanele de săpun imense.

Pentru soluţia de baloane de săpun ai nevoie de : 6 căni de apă, 1/2 cană detergent de vase, 1/2 cană amindon, 1 linguriţă praf de copt şi 1 linguriţă glicerină.

Citește și:   Curiozități despre natură: cum apare ploaia

În primul rând dizolvă amidonul în apă, apoi adaugă restul ingredientelor şi amestecă cu grijă pentru a obţine o soluţie omogenă.

Lasă soluţia să stea câteva ore înainte de a începe să faci din ea baloane de săpun.

Confecţionează apoi şi un instrument cu care să poţi face baloanele de săpun, exact aşa cum sunt cele pe care le vezi în parcuri. Ar fi ideal dacă ai o paleta de badminton uzată sau dacă poţi confecţiona ceva asemănător.

Acum nu rămâne decât să mergeţi undeva unde este suficient loc pentru a face baloane de săpun gigant. Dacă bate şi vântul puţin, atunci va fi şi mai bine pentru că baloanele de săpun vor pluti şi mai uşor.

Articole interesante

Lasa un comentariu