Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Construcţie pe sticlă

Construcţie pe sticlă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru fiecare participant la acest joc sunt necesare câte trei cutii de chibrituri și câte o sticlă de un litru asemănătoare ca formă.

Scopul acestui joc este acela de a aşeza, într-un minut, cât mai multe beţe de chibrit pe gura sticlei, indiferent în ce mod şi în ce formă, dar fără a le lipi sau a le lega cu ceva. Se permite aşezarea la loc a beţelor care cad, dar numai în cadrul celor 60 de secunde.

Când timpul a trecut, concurenţii fac un pas înapoi, iar arbitrul socoteşte “recolta” fiecăruia, declarându-l câştigător pe cel care a aşezat cel mai mare număr de chibrituri.

Jocul poate fi eventual repetat, lundu-se în considerare suma celor două runde. Dacă jocul se desfăşoară pe echipe, rezultatul va depinde de numărul total de beţe realizat de toţi cei din echipă.

Citește și:   3 jocuri ale minţii care dezvoltă inteligenţă

Articole interesante

Lasa un comentariu