Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Clubul de Muzica.ro, premiat la festivalul “Tu esti primavara mea” 2015

Clubul de Muzica.ro, premiat la festivalul “Tu esti primavara mea” 2015
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Sambata, 28 martie 2015 a avut loc a III-a editie a Fetivalului National de muzica pop “Tu esti primavara mea”, care a adus Clubului de Muzica.ro premii pe masura asteptarilor si a efortului depus de cursantii inscrisi la lectiile de canto, la clasa profesoarei Ioana Mariciuc. Din cei 5 pitici talentati 2 au obtinut premiul I, 1 premiul II si altii 2 premiul III.

Alessia Titisan in varsta de 5 ani a starnit aplauzele publicului si aprecierea juriului cu piesa ,,Gargarita pictorita”. Sinceritatea zambetului, miscarile dansante si vocea i-au adus cursantei premiul I la categoria 5-6 ani. Castigator al premiului I a mai fost desemnat si Filip Cosmin in varsta de 7 ani care a vrajit publicul cu piesa “Eu sunt magician”. Raluca Ionete a stralucit in fata juriului ca o steluta caci, a interpretat piesa “Sunt o mica vedeta”, lucru care i-a adus premiul II la categoria 7-8 ani. In vestimentatie adecvata si cu atitudinea potrivita pentru un public numeros Sorina Vasile a anuntat prin voce ca, “Vine iarasi circul”, performanta care i-a adus premiul III la categoria 9-10 ani. Andra Ghiculescu-Niculae a atins corzi sensibile prin emotia transmisa prin intermediul piesei ,,Nebun de Alb”. Toti participantii au demonstrat o pregatire temeinica cladita prin multa munca, studiu si daruire.

Citește și:   Plurale buclucaşe 17

Juriul concursului a fost format din personalitati din muzica, televiziune, radio si presa. Concurentii au fost punctati in functie de calitatile vocale proprii, dictie, interpretarea melodiei, alegerea piesei si tinuta scenica.

Premiile obtinute sunt o dovada a calitatii lectiilor oferite de Clubul de Muzica.ro, institutie care pe parcursul anului 2014 s-a facut remarcata prin participarea activa la mai multe concursuri nationale si internationale de specialitate.

Clubul de Muzica.ro
0736-577.110

Articole interesante

Lasa un comentariu