Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Clubul de Muzica.ro, premiat la concursul de pian ,,Brave Claviaturi” 2015

Clubul de Muzica.ro, premiat la concursul de pian  ,,Brave Claviaturi” 2015
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Astazi, 4 aprilie 2015, s-a desfasurat prima etapa a Concursului National de Interpretare a Muzicii romanesti pentru pian ,,Brave claviaturi”, editia a VIII-a . Concursul se adreseaza atat prescolarilor si scolarilor ce studiaza pianul ca instrument optional, in sistem privat, cat si copiilor care studiaza pianul ca instrument principal, motiv pentru care a doua etapa a concursului se va tine maine, 5 aprilie. Si de data aceasta Clubul de Muzica.ro si-a pastrat consecventa rezultatelor deosebite obtinute la concursurile nationale si internationale de specialitate. In cadrul acestui concurs trei dintre cursanti au obinut premiul I, trei premiul II si doi premiul trei.

Astfel, David Cinca (7 ani) a transmis juriului si publicului sunete incarcate de emotie si rafinament, performanta care i-a adus premiul I  si Premiul special pentru Muzicalitate. In randul reusitelor deosebite  Nichita Ioan Rusu (6 ani) si Izabella Gherca (6 ani)  au fost desemnati castigatorii premiului I, Alexandru Pavel (6 ani), Emanuel Stefan Mirea (7 ani) si Mihai Pavel castigatorii premiului II si Raluca Munteanu (6 ani) si Gherca Stefan (8 ani) castigatorii premiului III.

Juriul a fost format din personalitati cu o bogata  activitate artistica in domeniul muzical  Printre jurati se numara Conf. univ. dr. Verona Maier, Prof. dr. Rodica Danceanu, Prof. dr. Georgeta Bacioiu si Prof. Angela Beleaev. Concurentii au interpretat din memorie una sau doua piese din repertoriul romanesc. Criteriile de jurizare au vizat expresivitatea si interpretarea, corectitudinea partiturii, tehnica corecta si prezenta scenica.

Citește și:   Lucruri interesante despre muzică

Cursantii Clubului de Muzica.ro au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. Rezultatele remarcabile demonstreaza o pregatire muzicala solida si profesionalismul echipei didactice care a investit in pasiunea si daruirea acestor copii minunati.

Clubul de Muzica.ro
http://www.clubuldemuzica.ro

Articole interesante

Lasa un comentariu