Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul scolar 2015-2016

Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul scolar 2015-2016
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Începând cu data de 1 August 2015, Clubul de Muzică.ro dă startul la înscrieri în anul şcolar 2015-2016. Pentru că cea mai bună pregatire pentru şcoală se poate face doar la şcoala muzicală, Clubul de Muzică îşi deschide porţile pentru toţi iubitorii de muzică şi arte plastice. Copiii talentaţi şi ambiţioşi, indiferent de vârstă, sunt invitaţi să se înscrie la lecţii de pian, chitară, vioară, canto şi pictură.

Echipa didactică este formată din profesori tineri, absolvenţi de Studii Superioare, cu experienţă de peste 15 ani în domeniu. Metodele de predare interactive, instrumentele noi, materialele puse la dispoziţia cursanţilor şi accesul la o bibliotecă impresionantă sunt un motiv întemeiat pentru care să alegeţi Clubul de Muzică.

De la înfiinţarea instituţiei, Ianuarie 2014, şi până în prezent, cursanţii au obţinut  rezultate remarcabile la concursurile naţionale şi internaţionale de specialitate. Pregătirea temeinică a cursanţilor sunt dovada profesionalismului de care dau dovadă dascălii noştri şi a unui mediu artistic de excepţie ce transformă visele in realitate şi pasiunile în performanţă.

Despre Clubul de Muzică.ro

Clubul de Muzică.ro este o instituţie privată cu profil vocaţional ce oferă lecţii de pian, canto, chitară, vioară, educaţie muzicală şi pictură. Lecţiile se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, începătorilor dar şi celor avansaţi care doresc să se perfecţioneze.

Citește și:   Experiment pentru copii: Hârtie colorată în apă

Pentru a descoperi lumea fascinantă  a muzicii şi a alege instrumentul care vi se potriveste Clubul de Muzica.ro vă ofera prima lecţie gratuită!

Adresa: Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3
Telefon: 0736-577.110 / 0314-365.390
E-mail: office@clubuldemuzica.ro
Website: http://www.clubuldemuzica.ro

Articole interesante

Lasa un comentariu