Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cele mai îndrăgite filme musical pentru copii

Cele mai îndrăgite filme musical pentru copii
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Unele dintre cele mai îndrăgite genuri de filme pentru copii sunt cele musical. Cinematografia mondială stă bine la acest capitol, de-a lungul timpului fiind realizate adevărate capodopere care îmbină perfect arta cinematografică, actoria și muzica.

Iată câteva filme musical îndrăgite de copiii din întreaga lume și care pot fi văzute și revăzute la orice vârstă.

Vrăjitorul din Oz

Dorothy ajunge într-o lume magică după ce este luată de o tornadă care loveşte ferma din Kansas. În acest fel, Dorothy şi căţelul ei, Toto, ajung în lumea lui Oz.
În minunatele aventuri în lumea lui OZ, Dorothy este însoţită de Sperietoarea de Ciori, Omul de Tinichea şi Leul fără Curaj, personaje pe care le întâlneşte de-a lungul călătoriei sale.

Ei pornesc împreună către oraşul unde locuieşte Marele Vrăjitor, fiecare cu câte o dorinţă. Numai că şi aici, ca în orice ţară de basm, există vrăjitoare şi zâne, iar obstacolele nu sunt puţine.

Mary Poppins

Povestea lui Mary Poppins, dădaca cea bună, care îi cucereşte pe copii bancherului Banks cu verva sa molipsitoare, este fascinantă.

Supercalifragilisticexpialidocious a fost mult timp, şi poate a rămas, unul dintre cele mai cunoscute refrene ale filmelor pentru copii şi îi aparţine lui Mary Poppins, cea mai simpatică guvernantă care a existat vreodată . Julie Andrews, interpreta lui Mary Poppins a fost recompensată cu un Oscar pentru acest rol.

Citește și:   Balonul magic

Annie

Annie este o fetiță orfană care trăieşte într-o casă de copii condusă de bătrâna Miss Hannigan. Annie doreşte să-şi găsească familia şi nu de puţine ori a încercat să fugă de la cămin.

De Crăciun, un miliardar decide să ofere o seară în casa lui, unui copil orfan. Trimisă de acesta, secretara o alege pe Annie. Sinceritatea şi puterea de a iubi ale micuţei îl cuceresc pe miliardar, care începe să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a-i găsi pe părinţii fetiţei.

Sunetul muzicii

Maria este trimisă de călugăriţele mănăstirii în care a fost educată pentru a fi guvernanta celor şapte copii ai căpitanului Georg Von Trapp care, văduv fiind şi mai mereu plecat, nu poate face faţă singur educaţiei copiilor săi.

Ajunsă în casa lui Trapp, Maria nu este primită cu braţele deschise, dar cu toate acestea continuă să fie la fel de plină de viaţă şi amabilă cu cei din jur.

În scurt timp, Maria reuşeşte să îi cucerească pe toţi și să transforme casa într-un loc plin de veselie şi muzică. Copiii încep să îşi trăiască în sfârşit cu bucurie copilăria îndemnaţi de simpatica Maria care îi incurajează să facă cele mai năstruşnice lucruri.

Citește și:   Ghiceşte personajul istoric!

Filmul “Sunetul muzicii” rămâne o adevărată capodoperă a cinematografiei modiale şi cel mai îndrăgit musical al tuturor timpurilor.

Mizerabilii

În secolul 19, în Franţa, Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, acceptă să aibă grijă de Cosette, fiica lui Fantine. Decizia le va schimba viaţa pentru totdeauna. Mizerabilii este cel mai longeviv musical din toate timpurile.

Articole interesante

Lasa un comentariu