Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Animale simpatice care vorbesc în filme

Animale simpatice care vorbesc în filme
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Filmele în care printre personaje se află şi câte un animal vorbitor sunt preferatele tuturor. Năzbâtiile sunt nelipsite din film, la fel ca şi replicile haioase şi situaţiile inedite.

Iată câteva filme în care puteţi găsi şi vă puteţi amuza datorită patrupedelor care vorbesc.

Mr. Fuzzypants – Nine Lives

Cu Mr. Fuzzypants vei face cunoştinţă în animaţia de succes a acestei veri, Nine Lives. Tom Brand, un om de afaceri de succes, dar absent din viaţa fiicei lui, ajunge să intre în pielea unei pisici. Acesta va face tot felul de încercări să demonstreze familei lui cine este cu adevărat. Mr. Fuzzypants începe să scrie scrisori şi să facă tot felul de gesturi pentru a dovedi că este om.

Remy – Ratatouille

Ratatouille este un şoricel care îşi pune calităţile de mare bucătar în aplicare pentru a-l ajuta pe Chef Linguini în unul dintre cele mai rafinate restaurante din Paris. Chiar dacă nu este un animal de companie obişnuit, Remy îşi cucereşte publicul, mai ales că este un geniu în bucătărie.

Crush – Finding Nemo

Crush este o ţestoasă de 150 de ani care este şi un tată grozav pentru fiul său. Squirt vrea să crească şi să ajungă precum tatăl său şi este de înţeles de ce.

Citește și:   Parcuri acvatice din România, ideale pentru copii

Măgăruşul – Shrek

Măgăruşul din Shrek vorbeşte continuu. Măgăruşul este cel care îl ajută pe Shrek în calătoria sa pentru a o salva pe Fiona. Uneori Măgăruşul ajunge să îl enerveze pe Shrek, însă în acelaşi timp îi demonstrează în fiecare moment că îi este loial şi un prieten adevărat. În plus îi face în fiecare dimineaţă vafe.

Dory – Finding Dory

Dory este plină de viaţă şi energie şi nu ai cum să nu o îndrăgeşti. Uneori Dory are pierderi de memorie, dar nu lasă acest detaliu să o împiedice să realizeze ceea ce îşi propune. Dory poate să comunice chiar şi cu balenele.

Articole interesante

Lasa un comentariu