Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități relaxante pe care le poți face până începe școala

Activități relaxante pe care le poți face până începe școala
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ultima lună din vacanţa de vară trebuie să fie intensă, în aşa fel încât jocurile şi activităţile din această perioada să facă revenirea la şcoală mult mai uşoară.
Profitaţi din plin de săptămânile de vacanţă care au mai rămas. Jocurile, activităţile amuzante şi prietenii nu ar trebui să lipsească din programul de vacanţă al niciunui copil. Iată ce poți să mai faci până când începe școala.

Organizează un picnic cu prietenii

Profită de vremea frumoasă şi organizează un picnic cu prietenii. Preparaţi gustările preferate şi luaţi masă împreună, în aer liber, fie că mergeţi pe plajă sau într-un parc.

Personalizează-ţi pantofii

Personalizează-ţi pantofii de sport! Ai nevoie doar de o pereche de tenişi, vopsea pentru materiale textile şi multă imaginaţie.

Învaţă să pregăteşti gustări delicioase
Prepară gustări delicioase cu iaurturi, nuci şi fructe pe care să le savurezi în cursul zilei. Acesta poate fi şi un exerciţiu folositor odată ce începe şcoală pentru că vei putea să îţi pregăteşti fără niciun ajutor micul dejun sau gustrarea pentru atunci când vii de la şcoală.

O zi la bowling

O zi la bowling ar fi o experienţă minunata, mai ales pentru acei copii care nu au mai avut ocazia până acum să vadă cum este. Mergi împreună cu părinţii, ia-ţi şi un prieten sau doi şi faceţi un concurs de bowling care va încânta pe toată lumea.
Descoperă lumea
Să vezi locuri noi, să cunoşti oameni să descoperi lucruri noi poate fi o experienţă minunată. Plănuieşte împreună cu părinţii mici drumeţii şi excurisii pe distanţe scurte, dar către destinaţii care îţi vor da ocazia să experimentezi ceva nou.

Citește și:   Clubul de Muzica.ro, premiat la concursul de pian ,,Brave Claviaturi” 2015

Mergi cu cortul la munte, la mare…sau în grădină

Această experienţă merită trăită de orice copil, indiferent de locul în care ai posibilitatea să instaleze un cort şi un moment bun pentru ca întreagă familie să fie alături. Luaţi de acasă pături, faceţi un foc de tabăra, dacă sunteţi într-o zonă deschisă, cântaţi, spuneţi poveşti şi savuraţi din plin momentul care se va transforma, în mod sigur, într-o experienţă de neuitat.

Distrează-te la o bătaie cu baloane cu apă
O modalitate distractivă de a te răcori în cele mai toride zile de vara este să încerci o bătaie cu baloane cu apă. Invită-ţi cei mai buni prieteni şi porniţi un război ce are ca miză doar distracţia şi voia bună.

Maraton de filme
Profită din plin de zilele de vacanţă când nu ai un program strict, când nu trebuie să mergi devreme la culcare şi nici timpul de petrecut în faţa televizorului nu este limitat şi organizează un maraton de filme la care poate lua parte întreagă familie.

Decorează pungile pentru pacheţelul de şcoală

Dacă temele şi alte activităţi care au legătură cu şcoala nu te relaxează în vacanţă, atunci poţi să te ocupi să pregăteşti un alt detaliu important: pungile pentru pacheţelul pe care îl iei cu tine la şcoală în fiecare zi. Vei avea nevoie de pungi de hârtie, în care de obicei îţi pui pachetul, creioane colorate, bucăţi de materiale textile, lipici şi multă imaginaţie pentru a face cele mai inedite pungi.

Citește și:   Activități pentru copii în Ajunul Crăciunului

Descoperă viaţa animalelor
În preajma marilor oraşe există ferme de animale domestice ce pot fi vizitate. Vei descoperi acolo specii inedite de animale şi păsări, în anumite locuri vei avea şi posibilitatea să le hrăneşti şi vei vedea cum trăiesc acestea. La fel de captivant este să mergi şi la grădina zoologică pentru a vedea de această dată cum trăiesc aminalele sălbatice şi poţi face chiar o comparație între acestea şi cele de curte.

Articole interesante

Lasa un comentariu