Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități pe care să le faci până începe școala

Activități pe care să le faci până începe școala
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Numărătoarea inversă până sună primul clopoțel în noul an școlar a început. Mai sunt doar câteva zile de care fiecare elev ar trebui să profite din plin pentru a începe plin de energie un nou an școlar.

Iată câteva activități pe care le mai puteți încerca până va întoarceți în bănci:

  • Tabăra din curtea casei. Aceasta este o activitate care se va lăsa cu mult amuzament, mai ales dacă în cortul improvizat din spatele casei își va face loc gașca de prieteni.
  • O zi la water park. Chiar dacă vara aceasta ai mai fost să te distrezi la parcul acvatic din apropiere, această ultimă vizită înainte de începerea școlii va fi una cu adevărat memorabilă, pentru că vei încerca să profiți de toate jocurile, toboganele, piscinele din interiorul parcului, mai ales că vă veți revedea abia vara viitoare.
  • Încă o zi la mare. Este posibil că temperaturile să începă deja să scadă, dar încă o zi la mare poate fi o experiență de neuitat pentru cel puțîn un an de acum înainte. Convinge-ți părinții să plecați într-o excursie până la mare.
  • Serile lungi. Pe perioada vacanței în mod sigur n-ai mai ținut cont de un program strict. Profită de ultimele zile înainte să înceapă școala pentru seri cu filme, jocuri, discuții cu prietenii și alte activități care te captivează pentru că îți vor lipsi în foarte scurt timp.  Cu câteva zile înainte de începerea școlii va fi nevoie să îți reorganizezi programul pentru a intra, din nou, în ritm.
  • Cumpărăturile pentru școală. O  zi la cumpărături dedicată exclusiv achiziționării obiectelor pentru școală poate fi distractivă și te va ajuta să te obișnuiești mai ușor cu ideea că în câteva zile va suna din nou clopoțelul pentru toți elevii.
Citește și:   Experiment chimic: Semaforul

Articole interesante

Lasa un comentariu