Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activităţi în parc toamna

Activităţi în parc toamna
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Zilele de toamnă cu soare sunt ideale pentru o ieşire în parc şi detaşarea pentru câteva ore de rutină zilnică. Pentru că timpul petrecut afară să fie amuzant şi să îl ajute pe copil să îşi reîncarce bateriile, iată câteva activităţi ideale care s-ar putea desfăşura în parc.

  • Încurajează-l pe copil să descopere natura înconjurătoare. În parc pot fi multe vietăţi de la păsări, insecte şi uneori alte animale mai mari, cum ar fi veveriţele care în perioada toamnei se joacă nestingherite prin copaci. Copiii pot analiza, desena sau fotografia tot ce întâlnesc în jur.
  • Vânătoarea de comori este o altă activitate care se poate desfăşura în parc, dacă o adaptaţi puţin. Faceţi, împreună cu cel mic, o listă cu lucrurile pe care le puteţi vedea în parc: conuri de brad, ghinde, leagăne, o anumită specie de copaci.
  • Picnicul în parc îi va face mare plăcere copilului şi veţi fi uimiţi poate să vedeţi că e mai puţin mofturos decât deobicei sau că e nerăbdător să guste din bunătăţile aduse în parc.
  • Plimbările în parc sunt foarte plăcute pentru întreaga familie. Înainte de cină, puteţi ieşi împreună în parc pentru a face câţiva paşi împreună, timp în care aţi putea dezbate şi lucrurile pe care le-aţi făcut peste zi.
  • Jocurile copilăriei, precum V-aţi ascunselea, Leapşa sau Semaforul pot fi puse în practică cu uşurinţă în parc, condiţia să mai existe câţiva parteneri de joacă în jur.
  • Arta din natură. Flori uscate, frunze, conuri de brad sau ghinde pot fi elemente superbe ce vor compune apoi un tablou de toamnă realizat de cel mic.
  • Priviţi norii. Acesta este un moment de relaxare care nu se poate compara cu nimic şi e recomandat să profitaţi de el, de la mic la mare.
  • Colecţie de pietre. În parc, copilul poate strânge diferite forme şi mărimi de pietre, cu suprafeţe şi culori diferite pe care le poate transforma apoi în decoruri speciale pentru camera lui.
Citește și:   Joc de interior: În mișcare

Articole interesante

Lasa un comentariu