Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activităţi distractive în zăpadă pe care nu trebuie să le ratezi iarna

Activităţi distractive în zăpadă pe care nu trebuie să le ratezi iarna
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Iarna aceasta zăpada poate capăta forme nebănuite. Oamenii de zăpadă, bătaia cu bulgări sau săniuşul nu lipsesc în nicio iarnă, însă mai poţi încerca şi alte activităţi inedite atunci când ninge şi pe jos se aşterne un strat generos de zăpadă. Distracţia va fi la cote maxime!

Olaf din Zăpadă

Iarna această poţi transforma clasicul om de zăpadă, în faimosul personaj din Frozen. La fel ca Elsa şi Anna construieşte-l din zăpadă pe îndrăgitul Olaf.

Pictează zăpada

Adevărate opere de artă se pot naşte chiar şi din zăpadă. Foloseşte culori pentru a tranforma zăpada într-un desen inedit. “Opera” în zăpadă nu va rezista foarte mult, însă poţi face câteva fotografii pe care să le păstrezi că amintire.

“X şi 0” pe zăpadă

Celebrul joculeţ “x şi 0” pe care l-ai jucat de atâtea ori pe hârtie sau pe nisipul de la plajă poate fi jucat şi pe zăpadă. Desenează în zăpadă tabla pentru “x şi 0”, adună câteva beţe uscate şi conuri de brad. Împreună cu un prieten poţi începe jocul. Din beţişoare veţi face “x”, iar “0” va fi reprezentat de conurile de brad.

Desene din seminţe

Pentru cei care îşi petrec iarna la ţară, la bunici, această activitate va fi foarte uşor de pus în practică. Poţi face desene spectaculoase pe zăpadă folosind ca materiale boabe de porumb, grâu, seminţe de floare soarelui, boabe de fasole şi alte feluri de cereale pe care le găseşti în curtea bunicilor.

Prinde fulgii de zăpadă…pe limbă

Această activitate extrem de amuzantă și poate deveni chiar și solicitantă. Atunci când ninge poţi face împreună cu prietenii un concurs în care să prindeţi fulgi de zăpadă pe limba. Câştigătorul poate fi cel care rezistă cel mai mult în joc.

Articole interesante

Lasa un comentariu