Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități de Ziua Copilului pentru întreaga familie

Activități de Ziua Copilului pentru întreaga familie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

De Ziua Copilului, petreceţi în familie. În 2017 este pentru prima dată când ziua de 1 iunie este zi liberă, atât pentru copii, cât şi pentru părinți.

În plus, anul acesta vine la pachet cu o minivacanţă de care merită să profitaţi din plin.

Iată câteva idei în care puteţi petrece de Ziua Copilului:

Mergeţi la unul dintre evenimentele special organizate de Ziua Copilului. De 1 iunie s-au anunţat deja o mulţime de evenimente în fiecare oraş. Fie că sunt în parc sau în spaţii special amenajate, cu siguranţă vor fi un punct de atracţie pentru cei mici.
De la astfel de evenimente nu lipsesc niciodată muzică, dansul, jocurile sau diverse activităţi, concursuri, momente amuzante sau chiar invitaţi speciali pe care copii îi adoră.

Dacă nu alegeţi să luaţi parte la un eveniment organizat de alţii, puteţi să organizaţi acasă o petrecere tematică de Ziua Copilului. Alegeţi o temă şi intraţi în pielea personajelor, de la mic la mare. Fie că vă transformaţi în piraţi, zâne sau eroi, distracţia va fi mare, iar copiii, în culmea fericirii.

Faceţi împreună un tort special. Intraţi în bucătărie şi decideţi împreună ce tort faceţi. Lasă-l pe cel mic să te ajute să prepari tortul şi mai ales să îşi pună toată creativitatea în decorarea cât mai festivă a desertului. Doar e sărbătoarea lui, nu?

Citește și:   De cât sport are nevoie un copil în funcţie de vârstă

Un picnic surpriză va fi un cadou de care cel mic se va bucura. Păstraţi puţin misterul până ajungeţi la destinaţie. Dacă nu puteţi ajunge la munte sau la mare, alegeţi un parc liniştit sau o pădure de la marginea oraşului unde va puteţi bucură de bunătăţi și activități în aer liber.

Un loc important în coşul de picnic trebuie să îl ocupe preparatele preferate de cel mic şi, bineînţeles, câteva dulciuri. Profitaţi de loc şi moment şi jucaţi-vă cu mingea sau luaţi de acasă jocuri interactive, cărţi de joc, puzzle.

Articole interesante

Lasa un comentariu