Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități de interior care încurajează mișcarea

Activități de interior care încurajează mișcarea
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Odată cu venirea sezonului ploios, locurile de joacă şi parcurile nu mai sunt o opţiune pentru relaxarea şi pentru porţia de mişcare a celor mici. Pentru a ţine copilul activ, încurajează-l să facă diverse activităţi şi în interior.

Iată câteva idei de activităţi pentru interior. La finalul acestora, toată lumea va fi obosită, dar cu zâmbetul pe buze.

  • Săritul corzii. Activitatea este recomandată doar celor care sunt siguri că au vecini care nu se supără atunci când aud puţin zgomot. E recomandat ca aceasta să se desfăşoare în hol.
  • Jocul cu baloanele. Sunt multe feluri în care te poţi juca cu baloane în interior. Se pot arunca de la unii la alţii atunci când sunt mai mulţi implicaţi în activitate sau se pot menţine în aer de către jucători, fără să fie lăsate să cadă pe jos.
  • Cursa animăluțelor: Sărituri de iepure sau de broscuţă, mers de rață şi aşa mai departe sunt alte moduri amuzante de a face mişcare în casă.
  • Cursa cu obstacole. Această activitate se poate desfăşura şi în interior. Din obiectele de mobilier pot fi construite obstacolele.
  • Urmează liderul. Adaugă printre activităţile de interior și câteva mişcări enegice precum sărituri, mers pe vârfuri sau rostogoliri
  • Dansul îngheţat: Atunci când muzica se opreşte, cei intraţi în joc rămân “îngheţaţi” în poziţia în care sunt până când muzică începe din nou.
  • Curăţenie contra-cronometru: dă drumul la cronometru sau pune o melodie şi vezi cine poate face curat în cameră cel mai repede.
  • Bătaia cu perne este o activitate de interior atât de amuzantă încât nu mai are nevoie de nicio explicaţie.
  • Şotronul. Chiar dacă nu puteţi desena cu cretă pe jos, puteţi improviza un şotron folosind benzi adezive, de plastic, cordoane sau alte materiale.
Citește și:   Clubul de Muzica.ro, premiat la concursul de pian ,,Brave Claviaturi” 2015

Articole interesante

Lasa un comentariu