Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

6 filme de Crăciun pentru copii

6 filme de Crăciun pentru copii
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru un Crăciun de poveste, nu rata câteva filme speciale dedicate acestei sărbători. Unele dintre aceste filme sunt nou apărute, altele se înscriu în seria filmelor clasice, iar pe altele îți va face plăcere să le revezi.

Peppa Pig: Crăciunul Peppăi

Cine nu o iubește pe Peppa? Simpatica purcelușa trăiește și o aventură de Crăciun. Ai văzută până acum că Peppa adoră să se îmbrace, dar să se și joace în grămezi de noroi, iar acum ai ocazia să vezi cât de tare adoră Peppa Crăciunul.

Spărgătorul de nuci

Animația Disney, Spărgătorul de nuci te va ține în fața ecranului până la final, fără să te plicitisești o secundă de acest film în care o vei însoți pe Clara într-o aventură înspăimântătoare în care aceasta pleacă pentru a salva cele patru tărâmuri.

Prietenii lui Moș Crăciun

Santa Paws – Prietenii lui Moș Crăciun este un film pe care nu ar trebui să îl ratezi, dacă te numeri printre iubitorii de animale. În acest film, ai ocazia să iei parte la călătoria magică a unor căței simpatici, spre Polul Nord.

Polar Express

Citește și:   Recunoști filmele Disney?

Povestea din celebra animația Polar Express este destul de complicată, dar în același timp acesta este unul dintre filmele de Crăciun, pe care ar trebui să îl vezi, cel puțin o dată. Filmul prezintă călătoria plină de aventură a unui tren spre Polul Nord.

Câinele care a salvat Crăciunul

În 2009, Crăciunul era pe cale să fie ruinat de doi bandiți. Vestea bună însă a venit repede: un câine frumos și inteligent purtând o căciulă de Moș Crăciun a salvat această sărbătoare și astfel dezastrul a fost evitat.

Singur Acasă

Nu există un film mai clasic despre Crăciun, decât Singur Acasă. Filmul prezintă aventurile prin care trece Kevin, un puști uitat acasă de părinții săi care au plecat în vacanță. Băiatul pune la cale un plan pentru a ține piept celor doi bandiți care vor să pătrundă în locuința familiei sale.

Articole interesante

Lasa un comentariu