Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 parcuri de distracții din Europa

5 parcuri de distracții din Europa
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanţa de vară a copiilor este abia la jumătate, aşadar mai e suficient timp să îi faci o surpriză până începe şcoala. Dacă încă nu v-aţi făcut niciun plan de vacanţă împreună, poţi să organizezi rapid o excursie până la unul dintre parcurile de distracţie din Europa. Ce fericire ar putea fi mai mare pentru copii decât câteva zile într-unul dintre renumitele parcuri de distracţii unde se pot întâlni cu personajele preferate din desenele animate pe care le îndrăgesc şi unde se pot distra în voie în caruseluri spectaculoase, trenuleţe sau parcuri acvatice. Şi dacă anul acesta nu puteţi ajunge, puteţi păstra ideile pentru vacanţele ce vor urma.

Disneyland Paris

Visul oricărui copil este să ajungă la Disneyland. În renumitul parc de distracţii din Paris, spre deosebire de alte parcuri, cei mici au ocazia să îşi întâlnească în “carne şi oase” personajele preferate: Mickey şi Minnie Mouse, Donald, Elsa, Mica Sirenă şi restul eroilor pe care îi admira şi îi ştiu din desenele animate pe care le urmăresc. Disneyland este un parc de distracţii în toată regula, aşa că nu lipsesc roller coasterele, trenuleţele, turnurile, castelele în care locuiesc personajele îndrăgite. Pentru ca vacanţa să fie de poveste până la capăt, puteţi să va cazaţi chiar la unul dintre hotelurile din Disneyland.

Citește și:   Lecțiile de pian sunt din nou căutate. Iată ce beneficii au!

Port Aventura

Port Aventura este unul dintre cele mai populare parcuri de distracţie din Europa, situat la o ora distanţă de Barcelona. Port Aventura este renumit datorită faptului că are două dintre cele mai rapide trenuleţe-carusel din lume. Parcul de distracţii de lângă Barcelona este ideal pentru copiii care adoră aventura şi distracţia. Şi aici copiii se pot întâlni cu personajele preferate precum Woody, Winnie sau Betty Boop.

Europa Park

Europa Park se află în Germania. Este al doilea parc ca mărime din Europa. Se află în apropiere de orăşelul Freiburg şi este aproape și de Strasbourg, Franţa. Europa Park este alcătuit din 12 parcuri mai mici, fiecare dintre ele reprezentând o ţară din Europa. Pentru copii, o vizită la Europa Park este şi o şansă de a descoperi noi culturi. Parcul oferă numeroase posibilităţi de distracţie.

Gardaland

Gardaland se află pe malul de sud-est al lacului Garda, în Italia. Caruselurile din Gardaland sunt inspirate din istorie, astronomie sau geografie. Parcul din Italia se laudă şi cu un carusel impresionant care se numeşte Mammut. Tot în acest parc de distracţie se află şi un acvariu unde este și Grădina de Caracatiţe absolut fascinantă.

Citește și:   Cine sunt scriitorii care au vorbit despre ei în operele lor?

Legoland Billund

Un alt parc de distracţii în care îşi doreşte orice copil să ajungă este Legoland. Legoland se află lângă fabrica de jucării Lego, în Billund, Danemarca. La început, parcul a fost făcut pentru a promova celebrele jucării Lego, însă în prezent este un parc de distracţii în toată regula.

Legoland este împărţit în 9 zone, fiecare dintre acestea având o tematică diferită. La Legoland copii au posibilitatea să vadă o adevărată colonie de pinguini, în Ţinutul Polar. La Legoland există, de asemenea, roller coastere, carusele de apă şi alte posibilităţi de distracţie pentru cei mici.

Articole interesante

Lasa un comentariu