Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

4 filme de Halloween de văzut împreună cu toată familia

4 filme de Halloween de văzut împreună cu toată familia
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cel mai probabil de Halloween anul acesta nu se vor mai organiza petreceri, din cauza regulilor impuse de pandemie, dar acest lucru nu înseamnă că nu poți să petreci acasă alături de familie. Cu dovleci, costume și măști confecționate special și casa decorată în ton cu această sărbătoare, puteți viziona unul sau mai multe filme cu și depre Halloween. Iată câteva idei!

Casper

Kat se mută, împreună cu tatăl ei, într-un conac bântuit de fantome. Aici, Kat are ocazia să îl întâlnească pe Casper, o fantomă atipică, tocmai prin faptul că era foarte simpatică. Filmul va fascina întreaga familie, având atât momente pline de tandrețe și drăgălășenie, dar și scene ceva mai triste.

O noapte la muzeu (Night at the Museum)

Larry acceptă un job ca paznic de noapte la Muzeul de Istorie Naturală după ce ultimii trei predecesori ai săi au ieşit la pensie. În scurt timp, Larry are să constate că exponatele din muzeu pe care le păzește prind viaţă în timpul nopţii.

Hotel Transilvania

În 1895, Dracula construiește o casă mare și plină de lux pentru Mavis, fiica lui pe care vrea să o crească în acest loc. În zilele noastre, la Hotel Transilvania vin cei mai cunoscuţi monştri pentru a se relaxa și pentru a fi departe de oamenii răutăcioși. Într-un weekend, Dracula îşi invită prietenii la aniversarea celor 118 ani ai lui Mavis.

Citește și:   Cine sunt scriitorii care au vorbit despre ei în operele lor?

Coșmarul dinaintea Crăciunului (The Nightmare Before Christmas)

Jack Skellington decide că nu mai vrea să fie Regele Dovleac din orașul Halloween și vrea să acapareze o altă sărbătoare: Crăciunul. Pentru asta îl răpește pe Moș Crăciun, convins fiind că el va fi acum personajul principal. Singura care iși dă seama că nu are cum să fie așa este Lovelorn Sally.

Articole interesante

Lasa un comentariu