Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 recomandări de cărți pentru vacanță

3 recomandări de cărți pentru vacanță
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Lectura de vacanţă este una mult mai lejeră faţă de cea obligatorie, din timpul anului şcolar. Dacă eşti în căutare de idei de cărţi cu aventură şi umor, care să te ajute să te destinzi, te poţi inspira din următoarele recomandări.

Călătoriile lui Gulliver prezintă aventurile naivului Dr. Lemuel Gulliver, medic şi căpitan de corabie, în diverse ţări imaginare. Cartea are patru părţi: Călătorie în Lilliput, Călătorie în Brobdingnag, Călătorie în Laputa şi Călătorie în ţara cailor.

Alice în Ţară Minunilor scrisă de Lewis Caroll descrie aventurile unei fetiţe într-o lume fantastică, plină de mistere şi cu adevărat fascinantă. În timp ce urmăreşte un iepure, Alice ajunge într-o lume fantastică, într-un tărâm plin de personaje neobişnuite. “Alice în Ţară Minunilor” este împărţită în 12 capitole şi reuşeşte să ţină cititorii cu sufletul la gură de la prima pagină, până la ultima.

Amintiri din copilărie este una dintre cele mai importante capodopere ale literaturii române şi o carte pe care fiecare copil trebuie să o citească. De-a lungul romanului autobiografic, cititorul ia parte la cele mai frumoase momente din copilăria năzdrăvanului Nică petrecută într-un loc idilic din inima Moldovei, la Humuleşti, până când acesta se transformă într-un adolescent pregătit să intre în rândul preoţimii ortodoxe de la Fălticeni şi Iaşi.

Citește și:   Activitate interactivă care încurajează cititul

Articole interesante

Lasa un comentariu