Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 activităţi ideale după şcoală

3 activităţi ideale după şcoală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Chiar şi după ce termină orele de la şcoală, copiii au o mulţime de oportunităţi de a învăţa şi experimenta lucruri noi. Dacă sunt implicaţi în activităţi diverse, copiii îşi menţin creierul activ. Iată câteva idei de activităţi pe care cei mici le pot face după o zi de şcoală.

Scrie o poveste: Mai ales când vremea nu permite activităţi în aer liber, îndeamnă-l pe copil să se gândească la o carte, la o piesă de teatru sau un film şi apoi să inventeze noi personaje pe care să le includă în firul poveştii. Această activitate stimulează creativitatea copilului şi îl ajută să îşi construiască încrederea în munca lor.

Micul cercetător: Mergi împreună cu copilul în jurul casei sau într-un parc şi spune-i să îşi ia de acasă un carneţel şi un pix. Apoi, roagă-l să găsească un animal (pasăre, insectă, veveriţă etc) şi să îi urmărească mişcările. Prin această activitate copilul îşi dezvoltă spiritul de observaţie şi învaţă să strângă date şi informaţii.

Reciclare: Lasă-l pe copil să construiască un obiect amuzant dintr-o cutie de carton folosită şi profită de această activitate pentru a-i explica din ce sunt făcute şi cum sunt făcute cutiile. Tot pentru a-l învăţa despre reciclare puteţi organiza o acţiune de curăţenie într-un parc sau în grădina de lângă bloc. Astfel, copilul învaţă cât de important este să menţină curăţenia mai ales într-o comunitate.

Citește și:   Noduri

Articole interesante

Lasa un comentariu