Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Crează decorațiuni de Crăciun din hârtie

Crează decorațiuni de Crăciun din hârtie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Se apropie sărbătorile de iarnă și sunt o ocazie bună să îți folosești creativitatea și îndemânarea pentru a crea decorațiuni pentru pom sau pentru a împodobi casa, pregătind-o pentru sezonul festiv. Nu ai nevoie decât de niște foi de hârtie colorată pentru asta și de foarfecă, lipici.

Modele de lucru manual decorațiuni de Crăciun

1. Stea din hârtie – se confecționează din hârtie sau carton colorat. Se taie 3 stele de mărimi și culori diferite și se lipesc una peste alta, ca în imaginea de lai jos. Fă o gaură pe unul dintre colțuri cu un capsator și leagă cu o ață. Este perfectă de pus în pomul de Crăciun. â

2. Îngeraș din inimioare – taie din hârtie colorată 3 inimioare de aceeași mărime și un rotund. Lipește-le puțin suprapuse și, la fel ca la modelul anterior, poți să pui sus o agățătoare din ață.

3. Ghirlandă din hârtie – taie niște fâșii colorate și lipește-le la un capăt apoi perforează-le. Din hârtie sau carton de aceeași culoare  (negru, gri, maro) fă niște suporturi rotunde sau hexagonale cărora le dai câte două găuri. trece prin ele o sfoară sau o panglică subțire, ca în imagine pentru a crea o ghirlandă. decorează cu ea camera, pereții sau brodul de Crăciun.

4. Coroniță din hârtie – taie o fâșie lungă de hârtie verde și pliaz-o în două. Lipește capetele cu lipici,creând un tubuleț,  și taie-o pe margini ca în imagine, pe una dintre laturi, făsând un cm netăiat. Îndoai-o rotund și lipește și capetele. Coronița este gata. O poți decora cu cerculețe, fundițe sau cum dorești.

5. Decorațiune roată colorată – ai nevoie de niște fâșii de hârtie colorată (una sau mai multe culori) sau se pot tăia bucăți dintr-o panglică de hârtie. Se taie aceeași lungime, se lipesc la un capăt ca niște inimioare și apoi se pipesc între ele formând o roată. Se poate adăuga o agățătoare sus și poți împodobi cu ea pomul sau să o așezi pe un perete ori pe geamul ferestrei.
6. Steaua Crăciunului – descarcă și printează modelul de stea de mai jos. Folosește-l pentru a desena și tăia mai multe stele din hârtie colorată sauu cu un anumit design și lipește-le între ele pentru a crea minunate stele de Crăciun.

model

Citește și:   Unde va duce barza bebelusul?

Articole interesante

Lasa un comentariu