Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

4 Idei de decorațiuni de toamnă din frunze

4 Idei de decorațiuni de toamnă din frunze
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Avantajul toamnei este că poți găsi aceste frumoase obiecte de decor- frunzele colorate- și uneori nu trebuie decât puțin efort să le poți transforma în decorațiuni de efect pentru camera sau casa ta. Iată câteva idei interesante de ce poți face cu frunzele uscate:

Suport de lumânări

Se pot realiza în mai multe moduri, folosind frunze. Poți să faci un fel de felinare- le lipești pe borcane, pahare sau supurturi transparente tăiate din sticle sau cutii de plastic. Se poate folosi aracet și poți să dai și peste ele un strat de aracet cu o pensulă ca să aibă strălucire. Înăuntru pune o lumânare adevărată sau tip LED. Le poți așeza oriunde în casă sau grădină. Se vor bucura de multe aprecieri.

O altă idee ar fi să pui frunze doar la baza unor lumânări, felinare pe o farfurie ori într-un bol și decorațiunea este gata în trei mișcări. Mai poți lipi frunzele colorate direct pe lumânări, ca în imaginile de mai jos.

Ghirlande

Cu ghirlande din frunze de toamnă poți decora casa de Ziua Recunoștinței sau în zilele de toamnă. Se pot doar înșira simplu pe niște sforo sau ațe subțiri sau lipi pe o instalație cu beculețe.

Coronițe

Sunt grozav de frumoase tot pentru decorarea ușii și a casei în zilele de toamnă. Frunzele se pot lipi pe un suport din crengi, pe un cerc sau o farfurie din hârtie decupată. Se mai pot adăuga conuri de brad, fructe uscate, fundițe de efect etc.

Bol decorativ din frunze

Se confecționează simplu, frunzele se dau bine prin aracet și se lipesc una peste alta pe o parte a unui balon sau pe spatele unui bol. Când se usucă se desprinde de pe formă. Poți umple acest bol cu conuri, dovlecei decorativi, plante uscate sau să îl faci mai practic și să fie suport pentru bomboane, pentru șervețele, pentru cheile de la casă etc. Nu vă fie teamă că s-ar putea rupe repede, dacă folosești mult aracet să le dai bine pe toate părțile, va fi solid.

Articole interesante

Lasa un comentariu